• BIST 100

    14183,03%0,27
  • DOLAR

    42,73% 0,04
  • EURO

    50,22% 0,07
  • GRAM ALTIN

    5936,00% -0,44
  • Ç. ALTIN

    9581,68% -0,25

Başkan adayı Vural: "Birlik ve beraberlik içinde kazanacağız”

Adalar'da doğup büyüyen AK Parti Adalar Belediye Başkan adayı Özlem Öztekin Vural, Adalar'daki hizmet yetersizliğinin insanları bıktırdığını söyledi.

GÜNDEM 16.02.2019 09:48:00 0
Başkan adayı Vural:

Adalar'da doğup büyüyen AK Parti Adalar Belediye Başkan adayı Özlem Öztekin Vural, Adalar'daki hizmet yetersizliğinin insanları bıktırdığını söyledi. AK Parti seçmeninden birlik ve beraberlik sergilemesini beklediğini ifade eden Vural, CHP seçmenine de "Biz Adalar'ın siyasi geçmişini bilen insanlarız. Adalar'ı en iyi kim yönetir diye düşünülmeli. Particilik ayrımı yapılmamalı, Birlik ve beraberlik içinde kazanacağız" mesajını verdi.

AK Parti Adalar Belediye Başkan adayı Özlem Öztekin Vural, geçmişteki Adalar'ı çok özlediğini açıkladı. Adalar'ın eski zamanlarına dönmesini umut eden Vural, "Biz çocukken arkadaşlarımızla, ailemizle her gün pikniğe giderdik. Eskiden açık hava sineması vardı, haftada 3-4 kez mutlaka giderdik. Çocukken çok güzel zamanlar geçirdik. Şimdi maalesef böyle keyifle geçirilen zamanlar yok. Eskiden Adalar'da kültür ve medeniyet mozaiği vardı. Rum, Musevi ve Ermeni komşularımız vardı. Hepimiz iç içe yaşardık. Kimse kimseyi yadırgamazdı. Sonra yavaş yavaş insanlar Adalar'ı terk etmeye başladı. Hizmetsizlik insanları bıktırdı" dedi.

"Kardeşlik bereketiyle yolumuza devam edeceğiz"

AK Parti seçmeninin birlik ve beraberlik içine olmasını istediğini belirten Vural, "Seçmenimiz kazanacağımıza inansın. Kenetlenerek tek yürek, el ele bu süreçten zaferle çıkacağız. Bunu yapamazsak bu işin bereketi kalmaz. Bereketi kalmadığı için de sonuç başka türlü olur. İlk önce birbirimize inanıp, güveneceğiz. Seçmenimden beklediğim bu birlik ve beraberliği sergilemesidir. Birlik ve beraberlik içinde kazanacağız, Kardeşlik duygusuyla yola devam etmeliyiz. Bu, vatana hizmettir. Böyle güzel ilerlersek sonucu da güzel olacaktır" açıklamasını yaptı.

"En iyi kim yönetir? diye düşünülmeli"

CHP seçmeninin artık kendisini düşünmesi gerektiğine dikkat çeken AK Parti Adalar Belediye Başkan adayı Özlem Öztekin Vural, "Biz Adalar'ın siyasi geçmişini bilen insanlarız. Kimin nerede, nasıl siyaset yaptığını da bilen insanlarız. Farklı bir algı oluşturulmaya çalışıyor. CHP seçmeninin kafasını kaldırıp etrafına bir bakması lazım. Kendisine "Ben nerede yaşıyorum, hangi şartlar altında yaşıyorum, ben böyle yönetilmeyi hak ediyor muyum?" diye sorması gerekiyor. Hak ettiğine inanıyorsa sandıkta iradesini ona göre kullanır. Ama hak etmediğine inanıyorsa buna son vermeli. "En iyi kim yönetir?" diye düşünülmeli, ona göre oy verilmelidir. Burada parti ayrımı yapılmamalıdır" değerlendirmesinde bulundu.

Projelerle geliyor

Farklı enerji kaynaklarından faydalanmak ve geri dönüşümü gerçekleştirmek için çok verimli projeleri olduğunu açıklayan Vural, "Büyükada'daki Güzeller Çıkmazı'nda eski bir Türk mektebimiz var. Orası yıllardır tamamlanmamış bir mekan. Taş mektep binası çok eski bir bina. Oraya bir sosyal tesis ve misafirhane düşünüyoruz. Adalar'da değerlendirilebilecek her yer için güzel projelerim var" dedi.

Başkan adayı Vural:

Başkan adayı Vural:

Başkan adayı Vural:

Tekirdağ’da motosikletin çarptığı kadın yaralandı

Antoine Makoumbou: "Bu maçı kesinlikle kazanmamız gerekiyordu"

ABD’li Demokratlar, cinsel istismar suçlusu Epstein dosyasında yer alan 68 yeni fotoğraf yayınlandı

Okan Kocuk: "Avrupa’da gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz"

Yunus Emre Çift: "Play off’u geçip Avrupa maceramızı sürdüreceğiz"

Thomas Reis: "Takımımın performansı sebebiyle hayal kırıklığı yaşıyorum"

Osmaniye’de motosiklet kazası kamerada

Park halindeki otomobil alev topuna döndü

Zeytinburnu’nda kentsel dönüşümdeki binadan düşen parçalar, 3 otomobili hurdaya çevirdi

Yağlıdere’de trafik kazasında bekçi hayatını kaybetti

UEFA Konferans Ligi: Mainz 05: 2 - Samsunspor: 0 (Maç sonucu)

Zonguldak’ta bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti

UEFA Konferans Ligi: Mainz 05: 1 - Samsunspor: 0 (İlk yarı)

Zeytinburnu’nda binanın çatısından kopan parçalar araçları hurdaya çevirdi

Mudanya Yazaki işçilerinden MESS’in düşük zam teklifine çatal-kaşıklı protesto

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü

Demre’de coğrafi işaret başvurusu yapılan ürünler festivalde tanıtıldı

Bodrum’da kaçak göçmen çetesi çökertildi: 3 tutuklama

Bağcılar’da iş yerine silahlı saldırı

Trump: "Ukrayna zaman harcadıkça Rusya fikrini değiştiriyor"

UEFA Konferans Ligi: Mainz 05: 0 - Samsunspor: 0 (Maç devam ediyor)

Bu yıl ıhlamur değer kazandı

Siirt’te 3 buçuk ayda 54 büyükbaş hayvanı telef olan besicinin zararı 8 milyon lirayı buldu

BM Güvenlik Konseyi, ’ABD-Venezuela gerilimi’ gündemiyle 23 Aralık’ta acil toplantı kararı aldı

Milyonlarca liralık "sahte gönül ilişkisi" oyununu jandarma bozdu

Açık unutulan tüp paniğe sebep oldu

Cemevinde korku dolu anlar: Elektrik panosu patladı

Ahmed Kutucu bu sezon ilk golünü attı

Galatasaray, Türkiye Kupası’na galibiyetle başladı

Galatasaray kupada Başakşehir’i ilk kez yendi

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
2.FENERBAHÇE A.Ş. 16 10 0 6 22 36
3.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 16 8 3 5 10 29
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 16 7 4 5 7 26
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 16 6 3 7 4 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 16 6 5 5 -2 23
8.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 16 5 6 5 5 20
9.KOCAELİSPOR 16 5 6 5 -3 20
10.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 16 4 8 4 -8 16
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 16 4 9 3 -14 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 16 2 6 8 -17 14
17.İKAS EYÜPSPOR 16 3 9 4 -11 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 16 2 11 3 -16 9

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.