Tarih: 12.04.2018 08:05

Başbakan Yıldırım'dan iki önemli görüşme!

Facebook Twitter Linked-in

Başbakan Binali Yıldırım, "21. Avrasya Ekonomi  Zirvesi" kapsamında Türkiye'de bulunan Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge Ivanov ile  bir araya geldi. 

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, görüşmede, siyasi  düzeyde iki ülke arasında sağlanan yakın dostluk ve iş birliği vurgulandı. Görüşmede, Makedonya’da yaşayan Türklerin varlığı ve Türkiye’de  yaşayan Makedonya kökenli vatandaşlar ile ortak mirasın iki ülkeyi birbirine daha  da yakınlaştırmakta olduğu belirtildi.

Başbakan Binali Yıldırım, "21. Avrasya Ekonomi  Zirvesi" kapsamında Türkiye'de bulunan Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi  Üyesi Mladen Ivanic ile bir araya geldi. Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, görüşmede, mükemmel  düzeydeki ikili ilişkilerin her alanda geliştirilmeye devam edilmesi yönündeki  ortak irade, bir kez daha teyit edildi.

Görüşmede, bölgesel iş birliğine, bu bağlamda yürütülen projelere ve  Bosna Hersek’in Avrupa Birliği ile NATO entegrasyonu süreçlerine verilen desteğin  devam edeceği vurgulandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —