Tarih: 07.05.2013 10:06

“Başbakan değil ben kefen giydim”

Facebook Twitter Linked-in

Adaylığı ile ilgili tecrübeli isimlere öneri ve eleştiri getirmesi adına talepte bulunan Gülen, “Hiçbir şey için geç değil.” dedi.

 

Zeki Bozkurt, İsmail Altay, Mustafa Altay, Niyazi Özdoğan gibi bölgenin tanınan isimlerinin de yer aldığı kahvaltı programı sonrası Arif Gülen konuklarına kendini tanıtmak içi otelin konferans salonuna davet ett. Kendi özgeçmişini, ticari ve siyasi hayatını özetleyen bir televizyon programını davetlilere sunan Gülen, daha sonra kürsüye gelerek adaylık sürecini değerlendirdi. MHP Belediye Başkan adayı Arif Gülen basına bir kısmı açık olan konuşmasında, ”Sizleri arayıp kahvaltı yapalım, birlikte olalım dediğimde belki içinizden bugüne kadar neredeydin? diye sormuş olabilirsiniz. Belki de bu adam şimdi durup dururken bizi neden aradı, ne istiyor? diye de sormuş olabilirsiniz. Ben hayatta hiç bir zaman küçük oynamadım ve işin kolayına kaçmadım. Belki de siyasi arena içinde en zor kulvar belediye başkanlık yarışıdır.

 

Şu anda iktidar partisinin 40 küsurlerde oy aldığı partimin ise 10 Bin oy aldığı bir matematik ortamındayız. Bu 10 Bini nasıl iktidar partisinin üzerine çıkaracaksın diye sormanızı da haklı buluyorum. Ama göreceksiniz. Ben bu belediye başkanlığını kazanacağım. Benim rakibim Ahmet, Mehmet değil. Benim rakibim Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dır. Kendisinin rüzgarı olmasa bu ilçede hiç bir isim Ak Parti’den belediye başkanı seçilemez. Başbakan bazen kefen giydim diye konuşuyor. Asıl kefeni ben giydim. Seçime 1 yıl kala çıkıp ortaya adayım dedim” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —