Tarih: 19.10.2015 14:33

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU KARABACAK'IN MİSAFİRİ OLDU !

Facebook Twitter Linked-in

Başbakan Ahmet Davutoğlu Gebze mitinginin ardından Darıca Bayramoğlu’nda bulunan Basın İlan Kurumu’nda Önder İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği’nin çalıştayına katıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Gebze mitinginin ardından Darıca Bayramoğlu'nda bulunan Basın İlan Kurumu'nda Önder İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği'nin çalıştayına katıldı.

Gebze mitinginin ardından seçim otobüsüyle Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile birlikte Darıca'ya hareket eden Başbakan Davutoğlu, yol boyunca ilçe halkını selamladı. Daha sonra Bayramoğlu'ndaki programa katılan Başbakan Davutoğlu'na, programın ardından Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak tarafından günün anısına Gönül Birliği Kapısı maketi hediye edildi.

Başkan Karabacak, Gönül Birliği Kapısı'ndaki simgelerden olan hilallerden birinin Osmanlı'yı diğerinin Selçuklu'yu, ay yıldızın ise Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil ettiğini Başbakan'a anlattı. Gönül Birliği Kapısı ile bilgileri dikkatle dinleyen Başbakan Davutoğlu da geçmiş ile köprü kuran sanat eserini bölgeye kazandıran Başkan Karabacak'a teşekkür etti. Davutoğlu, bu tür eserler sayesinde genç nesillerin şanlı tarihine duyduğu saygının daha da arttığına dikkat çekti.

Program sonrası Nenehatun Stadı'ndan helikopterle ayrılan Başbakan Davutoğlu'nu Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu,Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve protokol üyeleri uğurladı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —