Tarih: 04.05.2015 12:39

Başarıyla tamamladılar

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek Eğitim Kursları (KO-MEK) tarafından İSU personeline yönelik düzenlenen "Yönetici asistanlığı" eğitimini başarıyla tamamlayanlara katılım belgeleri verildi.

"24 MESLEKİ ALANDA 311 BRANŞTA EĞİTİM

İSU İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Hasan Fitoz ve Eğitim Şube Müdürü Ali Fazıl Demir, KO-MEK Koordinatörü Lokman Ceyhan, 24 saatlik eğitim sonucunda başarı gösteren 17 personele düzenlenen törenle belgelerini verdi. Törende bir konuşma yapan KO-MEK Genel Koordinatörü Lokman Ceyhan " Toplam 44 kurs merkezinde, 24 mesleki alanda, 311 ayrı branşta eğitimlerimiz devam ediyor.10 yılda 366 bin kişi eğitim aldı. Eğitim sadece okul sıralarında olmaz, hayat boyu devam eder. İSU' nun talebi üzerine biz bu eğitimi gerçekleştirdik" dedi.

"PERSONEL ÇOK MEMNUN OLDU"

İSU Eğitim Şube Müdürü Ali Fazıl Demir ise" İlk defa KO-MEK ile böyle bir çalışma yaptık. Çok faydalı oldu. Personelimiz eğitimden çok memnun kaldı. Bundan sonraki süreçte farklı branşlarda KO-MEK ile eğitimlere devam etmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından eğitimi başarı ile tamamlayanlara katılım belgeleri verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —