Tarih: 25.04.2012 10:50

Başaran'dan önemli uyarı!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Ticaret Odası Kurucu Başkanı İbrahim Başaran, Askeri Kışla’nın Üniversite olması için daha önce kendisi tarafından gündeme getirilen Gebze Kışlası’nın Üniversite yeri yapılması hususundaki görüşlerini yineledi.

 

 

"20 YIL ÖNCE PAŞAYA SÖYLEMİŞTİM"

 

 

 Başaran, bu hususta çok hassas olduğunu ifade ederek, “ Gebze’ye mekatronik okulunu getirten benim. Gitmesine de en çok ben üzüldüm. Sonra bundan yaklaşık 20 yıl önce Kocaeli Valisi İhsan Dede zamanında Kocael Garnizon Komutanı olan Yaşar Kök Paşa’ya da aynısını söylemiştim: “Paşam, Gebze Kışlası ile Darıca İstihkam taburu artık kentin içinde kaldı. Burası Üniversite için değerlendirilirse iyi olur” demiştim. Paşa da ilk önce bana kızar ibi yapmış ancak daha sonra, buna sıcak bakmıştı. Fakat siyasiler bunun üzerine olmadı” dedi.

 

 

 

"KAÇARSA YAZIK OLUR"

 

 

Bugün Gebze Kışlası’nın toplam 637 dönüme sahip bir yer olduğunu, yerin bir Üniversite için çok muazzam bir saha olduğunu dile getiren GTO Kurucu Başkanı İbrahim Başaran, Bu yer kaçarsa  Gebze için çok geç kalınmış ve yazık olur. Bence bölge milletvekillerimizin bu konuya yoğunlaşmaları bölgemiz için çok büyük kazanç olur!” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —