Tarih: 11.07.2018 12:31

Başakşehir'de 3. İstanbul Yükseliyor

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çılgın planı olarak lanse edilen Kanal İstanbul projesi güzergahının Başakşehir'i de kapsaması nedeniyle bölgeye yapılan yatırımlar da beraberinde artış göstermiştir.

2008 yılında 207 bin nüfusa sahip olan Başakşehir son yıllarda yapılan yatırımların da etkisiyle 400 bin kişiye ev sahipliği yapmaktadır. Özellikle Suriye'deki iç savaştan kaçan mültecilerin de ülkemizi gelmesi sonrasında bu sayı hızla artmıştır.

Şu ana kadar 13 konut projesine imza atan Fuzul Yapı'nın basılı ve sanal basında adından en çok söz ettirdiği projesi 3. İstanbul olmuştur.

2017 yılından ilk kazmanın atıldığı proje büyük bir hızla sona doğru ilerlemektedir.

Projenin tanıtıldığı internet sitesi www.ucuncuistanbul.com 'da Türkçe haricinde İngilizce ve Arapça dil seçeneklerinin de olması satış hedefleri arasına yabancı uyruklu kişilerin de eklendiğini göstermektedir.

3. İstanbul, Başakşehir projeleri arasında AVM, sosyal yaşam alanları, spor alanları (kadın ve erkekler için ayrı ayrı), ticaret caddesi ve ekonomik koşullara göre değişen daire tipleri ve stratejik konumu nedeniyle farklılaşmıştır.

 

Projede Neler Yer Alıyor?

 

3. İstanbul konut projesinde 3 etap ve Grand Rezidans bulunmaktadır.

1. ve 2. etaplarda 3 farklı tipte toplam 8 blok yer almaktadır. 8 farklı blok bir çemberi oluşturacak şekilde sıralanmıştır.

3. etap ise 2 farklı tipte ve 7 bloktan oluşmaktadır. 3. etabın en dikkat çeken özellikleri ise açık spor alanları ve yürüme yolunda inşa edilen yansıma havuzlarıdır.

Projenin en değerli konutları ise Grand Rezidans'ta satışa sunuldu. Konumu ve sosyal yaşam alanları ile diğer etaplardan ayrılan Grand Rezidans yalnızca oturum amaçlı değil yatırım amacıyla da birçok kişi tarafından talep edilmektedir.

Ayrıca 3. İstanbul içerisinde AVM ve Ticaret Caddesi de bulunmaktadır. Bloklarda yaşayan kişilerin A'dan Z'ye tüm ihtiyaçlarını bu mağazalardan karşılaması öngörülüyor.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —