Tarih: 06.12.2017 11:08

Başakşehir tur için sahada

Facebook Twitter Linked-in

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. ve son maçında Medipol Başakşehir, yarın saat 21.00’de sahasında Portekiz ekibi Braga takımı ile karşılaşacak. Grupta turuncu-lacivertliler 5 puanla 3. sırada yer alıyor. 10 puanla lider olan Braga ise gruptan çıkmayı daha önce garantiledi.

İkinci randevu
Medipol Başakşehir ile Braga, bugüne kadar bir kez karşı karşıya geldi. UEFA Avrupa Ligi ikinci haftasında Portekiz’de oynanan müsabakadan turuncu-lacivertliler, 1-1 giden maçta 89. dakikada yediği golle 2-1 mağlup ayrıldı.

Nasıl gruptan çıkar?
Gruptan çıkma ihtimalini son karşılaşmaya taşıyan Medipol Başakşehir’in bir üst tura çıkabilmesi için kesinlikle Braga’yı yenmesi gerekiyor. Turuncu-lacivertliler daha sonra grupta 8 puanla ikinci olan Bulgar ekibi Ludogorets'in Hoffenheim deplasmanında yenilmesini bekleyecek. İki karşılaşmada aynı saatte oynanacak. Ludogorets yenilirse Başakşehir ile aynı puanda olacak ve turuncu-lacivertliler ikili averajla ikinci sıraya yükselerek, gruptan çıkabilecek.
İki takım arasında oynanacak karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonu’ndan John Beaton yöneyecek. Baeton’un yardımcılıklarını Douglas Potter ile Sean Carr yapacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —