• BIST 100

    14155,46%0,76
  • DOLAR

    42,69% 0,23
  • EURO

    50,15% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5897,70% 0,71
  • Ç. ALTIN

    9533,17% 2,62

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gelecek Gölcük'ü ziyaret etti

Çağlayan Garipoğlu, Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

POLİTİKA 16.09.2020 13:20:00 0
Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gelecek Gölcük

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çağlayan Garipoğlu, Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette ortak paydanın Gölcük olduğu vurgulanarak birlik, beraberlik mesajları verildi.

Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner, Siyasi İşler Başkanı Ali ihsan Aydınlık, Teşkilat Başkanı Yusuf Yalçın, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Kızıltaş ve birim başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette sıcak diyaloglar yaşandı. Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner yaptığı açıklamada, “Gölcük, içerisinde birçok değeri barındıran Kocaeli siyasetinin ana merkezi konumundadır. Sayın Çağlayan da ilçemiz değerlerinden birisidir. Bizler bugün Gölcük ve gelecekte olmasını arzu ettiğimiz Gölcük’ü değerlendirme fırsatı bulduk. Altını çizerek ifade etmek istiyorum ki, Gölcük ayrıştırmanın, bölünmüşlüğün bir parçası kesinlikle olmamalıdır. Her siyasi parti bir araya gelebilmeli, konuşabilmeli, tartışabilmeli ve fikirlerini ilçe yararına hayata geçirebilmelidir. Hain kelimelerinin milletimiz ve Gölcüklü hemşerilerimiz için kullanılmasını, ayrıştırmanın bir parçası haline getirilmesini istemiyoruz. Belki siyasette hiç olmadım ama  siyasetin ve kamu ahlakını almış, kamu yönetimi okumuş birisi olarak bu oyunları bozacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.
 
Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çağlayan Garipoğlu da yaptığı açıklamada, “Bugün Bu sıcak ortamı görmekten mutlu oldum. Merak konusu olan Gelecek Partisinin Gölcük Teşkilatını tanıdım. Misafirperverliğinizden dolayı başta ilçe başkanı Kadriye Güner ve yönetimine teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum. Benim Gölcük sevgimi hemşerilerim bilir. Türkiye sevdamızı da bizimle yaşayanlar bilir. Gölcük’ün tüm sorunlarını partimin genel başkan yardımcısı olarak yakından takip ediyorum. Bazen mutlu oluyorum bazen de hüzün duyuyorum. Çıkar, menfaat çatışması ve bölünmüşlüğü gördükçe Gölcük’ün bir evladı olarak üzülüyorum. Biz korona virüs salgınından sonra kucaklaşmayı unuttuk ama birbirimizi sevmeyi, paylaşmayı komşuluğu unutmadık. Elimizdeki bu kültürü bizlere büyüklerimiz öğretmişken, şimdi bu kültürü unutturmaya çalışanları görüyorum. 17 Ağustos depreminin üzerinden 21 yıl geçmesine rağmen hala izleri duruyor. Gölcük’ün sorunlarını dile getirmeye, takip etmeye devam edeceğim. Aynı şekilde Kadriye hanım da bu konularda duyarlı. Ortak paydamız Gölcük ve Türkiye” diye konuştu.


 

TEM’in Bolu geçişinde tipi şeklinde kar yağışı

Lüks otomobil kamyona ok gibi saplandı: 1 ölü, 2 yaralı

Parka gitmek için evden ayrılan çocuk her yerde aranıyor

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Erdoğan "Türkiye satın alma gücü itibarıyla milli gelire bakıldığı zaman dünyada bu sene sonunda 11. sıraya yerleşecek"

Adıyaman, Kahramanmaraş ve Malatya Memleket Günleri Arnavutköy’de coşkuyla başladı

Demirci’nin 2 milyarlık altyapı yatırımı tamamlandı

Kuyumcu esnafı işçilikte indirime gitti

Şap karantinası meraları boşalttı

Siverek’te çıkan yangında 9 kişi dumandan etkilendi

Okan Buruk: "Bu sonuç lider olarak gelip, lider olarak dönmemizi sağladı"

Otomobil patladı, feci şekilde can verdi

Erol Bulut: "Kontrataktan üç gol yerseniz kazanmanız zor oluyor"

Palandöken geçidinde kar ve tipi nedeniyle mahsur kaldılar

Trump: (Suriye’de öldürülen ABD askerleri) "Bu saldırıya çok ciddi bir yanıt verilecek"

Konya’da otomobil refüje çıktı: 3 yaralı

Mardin’de "Galatasaray Adnan Polat Spor ve Eğitim Merkezi" için protokol imzalandı

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama

Galatasaray, ligde deplasmanda 2 maç sonra kazandı

Galatasaray, Antalyaspor’a karşı yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı

Victor Osimhen cezalı duruma düştü

Mauro Icardi bu sezonki 8. golünü kaydetti

Efeler Ligi: Ziraat Bankkart: 0 - Halkbank: 3

Türkchopper MC, Bilecik’te faaliyete başladı

Fethiye’de hafif ticari araç, elektrikli bisiklete çarptı: 1 ölü

Yolun karşısına geçmek isterken otomobil çarptı: 1 yaralı

Leroy Sane’den ligde üst üste 3 gol

Roland Sallai’den bu sezonki ilk gol

Victor Osimhen ligde 6. golünü attı

Serdal Adalı’nın hak mahrumiyeti cezası kaldırıldı

AK Parti Gediz İlçe Başkanı Osman Yılmaz görevinden istifa etti

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
11.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
12.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 16 4 9 3 -14 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 16 2 6 8 -17 14
17.İKAS EYÜPSPOR 16 3 9 4 -11 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.