Tarih: 25.06.2020 10:08

Barber Mood, müşterilerinize tarzınızı ve farkınızı yansıtmak için birbirinden farklı tasarımlar üretiyor.

Facebook Twitter Linked-in

C:\Users\Soner\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\barbermood-reklam-gorseli.jpg

Öncelikle bu salgın döneminde mümkün olduğu kadar "#evdekal" çağrısına uyalım. Gerekmedikçe kalabalık ortamlara girmeyelim. Unutmayın ki sağlık her şeyden önemlidir.

Kısaca kendimizden bahsedelim. Biz, Barber Mood markası olarak 500.000 adet penuar ve önlük üretim kapasitesine sahip entegre tesisimizle bütün üretim sürecini kendi fabrikamızda yapan, Türkiye'nin ilk ve tek üretici firmasıyız.

2009 yılında modern hayatı şekillendiren kuaför ve berber tekstilinde yeni keşiflerin öncülüğünü üstlenerek daha i̇yi bir yaşamın standartlarını oluşturmak i̇çin kurulduk. Üretimini yaptığımız penuar, tek kullanımlık penuar, boya önlükleri, kot ve deri önlükler, fön penuarları ve deri makaslıkların satışı için yakın zamanda yayına geçen penuarsepeti.com online e-ticaret satış sitemizden sipariş almaya başladık.

Tek kullanımlık penuar (Berber Önlüğü) ürünlerimiz kullan at yapıda olduğu için kullanışlı, kolay ve pratiktir. Penuar ürünlerimiz nefes alabilen kumaşlardan üretilir. Tek kullanımlıktır ve tarama-kesme işlemleriniz bittikten sonra yavaşça toplayıp çöpe atabilirsiniz. Barber Mood olarak ürünlerimiz firmamızın fabrikalarında üretilir. Kolaylıkla paket içeriğinden çıkartılıp kullanıma hazır hale getirilir.

Mevcut sağlık koşulları gereği tek kullanımlık penuar ürünlerinde şu aralar siparişlere yetişmeye çalışıyoruz. Sizlere üretim yaptığımız bazı ürünlerin bağlantılarını aşağıya ekledik. Linklerden daha kolay bakabilirsiniz.

Standartların dışında özel renk ve firmanızın logosunu barındıran penuarlar için aşağıdaki bilgilerden bize ulaşabilirsiniz.

Barber Mood Özel Berber Penuarları İçin;

Adres: Sanayi Mahallesi Esnaf Sokak No: 15
Tel: 0 212 643 43 45
Cep: 0 543 847 25 49

Bulunduğunuz yerden yol tarifi almak için tıklayınız.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —