Tarih: 30.12.2017 12:33

Baran’dan ATO üyelerine yeni yıl mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Ankara Ticaret Odası (ATO)Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ankara iş dünyası olarak Türkiye'nin geleceğine güvenle baktıklarını belirterek, 2018 yılının bütün insanlık için huzur, barış, refah ve istikrar getirmesini diledi.

ATO Başkanı Baran, yeni yıla ilişkin değerlendirme ve kutlama amacıyla yazılı bir açıklama yaptı. Türkiye'nin özellikle son 10 yılda küresel alanda öneminin arttığına dikkat çeken Baran, hain FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin birlik ve beraberlik içinde atlatıldığını ve yıpratmaya yönelik süreçten güçlenerek çıkıldığını söyledi. Türkiye'nin etrafında yaşanan sancı ve savaşların ortasında barış ve güven adası olarak varlığını muhafaza ettiğini, Suriye'den ve diğer ülkelerden gelen mültecilere gösterdiği misafirperverlikle insanlık tarihine damga vurduğunu aktardı.

Dünya ekonomisinde yaşanan gelişmelere ve dövizdeki dalgalanmalara rağmen çok önemli bir büyüme oranı sergileyen Türkiye'nin bu başarıları artırarak sürdüreceğine inandığını kaydeden Baran, "Vergi indirimleri, üretim ve istihdam destekleri, Kredi Garanti Fonu ile sağlanan kaynaklar iş dünyamızın çalışma ve üretme şevkini artırdı. Bu motivasyon büyüme rakamlarına yansıdı. Türkiye 2018'e her alanda hedeflerini belirlemiş bir şekilde yeni bir vizyonla giriyor. 2018 yılını da emin adımlarla ilerleyerek başarıyla geçireceğimize inanıyoruz" dedi.

-Ne vaad ettiysek yaptık, sözümüzü tuttuk-

ATO Yönetimi için 2017 yılının yoğun bir çalışma dönemi olduğuna dikkat çeken Baran,"Odamızın hizmet kalitesini yükseltmekten tutun da, dijital dönüşüme kadar, üyelerimizin sorunlarına çözüm aranmasından tutun da, sosyal projelere destek olmaya kadar her alanda ne vaad ettiysek yaptık, sözlerimizin tamamını tuttuk. Bir yılın sonunda söz verdiğimiz her şeyi yapmış olmanın huzuru içerisindeyiz"dedi.

"Mobil ATO üzerinden görüş ve önerilerinizi bildirin"

ATO'nun 2018 yılında üye sorunlarına özel önem vereceğine dikkat çeken Baran, ATO olarak üyelerimizin cep telefonlarından çalışmalarımızı takip etmeleri için MOBİL ATO uygulamasını hayata geçirdik. Buradan her bir üyemiz gündeme alınmasını istedikleri konu, sorun ve görüşleri ile çözüm önerilerini ifade edebilirler. Bizler de üyelerimizin genelini ilgilendiren her konunun takipçisi olacağız. Biliyoruz ki, reel sektörün aktif olduğu ekonomi güçlü ekonomidir" diye konuştu.

Baran, iş dünyası olarak, 2018'in Türkiye için her alanda daha iyi bir yıl olacağına inandıklarını belirterek, yeni yılın tüm dünyaya barış, huzur ve refah getirmesini diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —