Tarih: 18.05.2012 16:36

Banka soyguncusu maskeyi erken takınca yakalandı!

Facebook Twitter Linked-in

Edinilen bilgiye göre, Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikada forklift operatörü olarak çalışan 24 yaşındaki E.B., 2 ay önce işten çıkarıldı. 15 bin liralık kredi borcu olan genç, işsiz kalınca kendisine kredi veren bankayı soymaya karar verdi. Bir hastanenin otoparkından çaldığı plakayı kiraladığı araca takarak yakalanma ihtimalini ortadan kaldırmak isteyen şahıs, otomobilin bagajına da paraları koymak için iki adet çanta, gaz tabancası, kar maskesi, eldiven ve bir adet siyah tişört koydu. Planını uygulamaya koyan E.B., aracını, soymaya karar verdiği Ankara yolu üzerinde bulunan banka şubesinin yakınlarındaki otoparka bıraktı.

 

 

 

Park görevlisi ücret almak için aracın yanına geldiğinde paniğe kapılan E.B., yanındaki kar maskesini başına takarak hızla uzaklaştı. Görevlinin polise yaptığı ihbar üzerine ekipler alarma geçti.

 

 

 

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, 2 gündür takip etiği 07 plakalı aracı Beyazıt Mahallesi'nde park halinde buldu. Aracın yakınında beklemeye başlayan ekipler, sabah saatlerinde otomobile binmeye kalkan E.B.'yi şok bir baskınla gözaltına aldı. Polis otomobilde yaptığı aramada; iki adet çanta, gaz tabancası, kar maskesi, bir çift eldiven ve siyah bir tişört buldu. Asayiş Şube Müdürüğüne getirilen E.B.'nin aynı gün iki kez bankayı soymaya kalkıştığı ancak cesaret edemediği iddia edildi. Şüpheli, emniyetteki ifadesinin ardından, “soyguna teşebbüs” suçundan adliyeye sevk edildi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —