Tarih: 10.09.2021 22:19

BANDIRMALI SANATÇI VOLKAN KOCAKUŞ’TAN 3. KLİP MÜJDESİ!

Facebook Twitter Linked-in

Kendine ait yüzlerce bestesi bulunan ve ilk klibini kızı için yazdığı “Can Ver Ruhuma” adlı şarkıya çeken Volkan Kocakuş, klibin ardından gelen beğeniler üzerine ikinci klibini de çekmişti.

Ancak, son dönemde ülkemizde yaşanan yangın ve sel afetleri nedeni ile ikinci klibinin yayımlanmasını erteleyen Bandırmalı sanatçı Volkan Kocakuş, üçüncü klibi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Önümüzdeki hafta yayınlanacak olan ikinci klibinin ardından, üçüncü klibini de ara vermeden sevenleri ile paylaşmak isteyen sanatçı, söz ve müziği çok sevdiği çocukluk arkadaşına ait olan şarkıyı iddialı bir kliple taçlandıracak.

Proajans, Profoto, Rapsodi Müzik Merkezi, Baloncuk Organizasyon, Çağdaş Ses Işık Sistemleri, Dora Kültür Sanat ve Dağlı Bilişim ( Bandırma Haber ) ile birlikte büyük ve candan bir ekip olarak yola çıkan, çıktığı bu yolda her kesimden büyük destek alan VOLKAN KOCAKUŞ’un, ilk kez kendisine ait olmayan bir şarkı ile sevenlerinin karşısına çıkacak olması hem sosyal medyada hem de bölgemizde merak konusu oldu.

Bandırmalı sevilen sanatçı Volkan Kocakuş’un her iki klibini de heyecan ve sabırsızlıkla bekliyoruz.

https://www.instagram.com/volkankocakus/ 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —