Tarih: 18.02.2018 16:03

''Bana Osmanlı tokadını sordular''

Facebook Twitter Linked-in

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Ankara İl Kongresi'nde konuştu. Yıldırım, "Avrupa'daydım, bana Osmanlı tokadını sordular. 'Cumhurbaşkanınız Osmanlı tokadı atacak, kime atıyor' diyor sordular. Dedim ki, işte gidin Afrin'e Osmanlı tokadının nasıl atıldığını orada görürsünüz. " diye konuştu.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Ankara 6. Olağan İl Kongresi'nde konuşuyor.

Erdoğan'ın öncesinde partililere seslenen Başbakan Yıldırım'ın konuşmasından satır başları ise şöyle:

Bizim siyasetten muradımız halkımızın hayır duasıdır rabbimizin rızasıdır. Bugün Cumhuriyetimimizin ve demokrasimizin kalbi ankaradayız sayın genel başkanımız, cumhurbaşkanımız liderliğinde 53. il kongremizi gerçekleştiriyoruz. Bu solonu dolduran sevdasıyla coşkusuyla gücümüze güç katan bütün yol arkadaşlarıma sizlere şükranlarımı sunuyorum.

Bu güne kadar 840 ilçe 52 ilde büyük bir demokratik olgunlukla coşkuyla bayram havasında kongrelerimizi tamamladık. Her bir kongremiz emin olun ki başka partilerin genel kongrelerinden daha da coşkulu. Onbinlerin katıldığı salonlardan sokaklara taşan miting gibi kongreler yapıyoruz. Bugün başkent Ankara'da sevdamızı büyütüyor davamıza, liderimize, yolumuza sadakatimizi yeniliyoruz. Gücümüze güç katıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi daha da perçinliyoruz. Milletimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

AK Parti bir zümrenin refahı için değil bütün Türkiye'nin selamati, refahı için siyaset yapıyor hizmet yapıyor. AK Parti'nin siyaseti topluma güven siyasetidir. Bugüne kadar hangi başarıya imza attıysak millet için yaptık gençlerimizin geleceği için yaptık. Emek ve gayret bizimdir başarı millete aittir. Emeğimize alın terimize çaba ve gayretimize göre başarıyı bahşeden cenabı mevladır. Mevlamıza şükrediyoruz bugünleri gösterdiği için.

"Vesayet odaklarını tek tek ortadan kaldırdık"

Bizler bu aziz milletin hizmetkarıyız,, AK Parti siyaseti refahın teminatıdır. 16 yıl önce en büyük önceliğimiz adalettir kalkınmadır dedik ve bu kutlu yürüyüşe çıktık. 16 yıl boyunca demokrasiyi adalet zeminini daha da sağlamlaştırdık. Veasayet odaklarını tek tek ortadan kaldırdık. Daha yolun başında bir zümrenin değil Türkiye'nin milletin partisi olacağız dedik ve öyle olduk.81 ilimize hizmet götürdük 81 milyon vatandaşımızın gönlüne taht kurduk, yolları böldük hayatları birleştirdik. Yolları böldük ülkeyi birleştirdik. Yolları böleriz de Türkiye'yi böldürtmeyiz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —