Tarih: 25.02.2012 12:25

Balikesir'de "Ailem Eğitimde" projesi!

Facebook Twitter Linked-in

 Balıkesir'de Zafer İlköğretim Okulu önemli bir eğitim projesine imza attı. Okul idaresince geliştirilen, "Ailem Eğitimde Geleceğim Güvende" isimli eğitim projesi başarıyla tamamlandı. 14 haftalık eğitim programının sonunda 35 veliye sertifika verildi.

 

 

 

 Balıkesir Merkez zafer İlköğretim Okulu'nda yapılan Halk eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen aile eğitim seminerinin ilk dönem çalışmaları sona erdi. Eğitim projesiyle ilgili bilgi veren okul müdürü Ahmet Ercan, bu program için, "Ailem Eğitimde Geleceğim Güvende" sloganını kullandıklarını, başarılı bir eğitim semineri gerçekleştirdiklerini söyledi. Müdür Ahmet Ercan, okul öncesi öğretmeni Nurcihan Balta'nın verdiği 14 hatalık eğitimle ilgili şu bilgileri verdi:

 

 

"Katılım ve ilgi oldukça yüksek oldu. Birinci dönemde 54 velimiz bu eğitime müracaat etti. çalışmaları başarıyla tamamlayan 35 velimiz sertifika almaya hak kazandı. İkinci dönemde 7 - 11 ve 12 - 18 yaş aralığındaki çocukların aileleri için de 14 haftalık kurs programını da iki hafta içinde başlatacağız. Şimdiden 60 veli müracaat etti. Tüm yaş gruplarındaki öğrenci velilerini ve okulumuz öğrencisi olmayan yetişkinleri bu eğitimlerden geçirmeyi planlıyoruz" dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —