• BIST 100

    14229,41%0,33
  • DOLAR

    42,80% 0,19
  • EURO

    50,18% -0,01
  • GRAM ALTIN

    5985,17% 0,51
  • Ç. ALTIN

    9632,85% 0,24

Balçık’ta hak sahiplerine tapular protokolden

Zinnur Büyükgöz, B.alçık’ta 1 Milyon metrekare alandaki hak sahiplerine tapularını verdi

GÜNDEM 20.01.2021 22:34:00 0
Balçık’ta hak sahiplerine tapular protokolden

Mahallelerde yapılan imar uygulamalarıyla tapu sorununu Gebze gündeminden çıkarmak için adımlar atan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Balçık’ta 1 Milyon metrekare alandaki hak sahiplerine tapularını; AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Başkanı Tahir Büyükakın ve ilçe protokolüyle birlikte verdi.

PROTOKOLDEN GENİŞ KATILIM

Mahallelerde yapılan imar uygulamalarıyla tapu sorununu Gebze gündeminden çıkarmak için adımlar atan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hak sahiplerine tapularını teslim etmeyi sürdürüyor. Balçık Mahallesi’nde imar uygulaması yapılan alandaki hak sahiplerine tapularının teslim edildiği sembolik tapu teslim törenine ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanı sıra Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, KBB Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, BBP İl Başkanı Remzi Kaya, siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

BÜYÜKGÖZ: 1 MİLYON METREKARE ALANDA

Balçık Mahallesi’nde imar uygulamasının yapıldığı alandaki hak sahiplerine tapularının teslim edildiği sembolik törenin ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı selamlama konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli protokol, değerli hak sahipleri törenimize hoş geldiniz. Ayağınıza sağlık. Seçimlerden bugüne birçok bölgede şuyulandırma çalışmalarını hızlandırdık ve tamamladık. Gebze’de tabiri caizse sessiz sedasız bir devrimi gerçekleştiriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın belirlediği tevazu, samimiyet ve gayret çerçevesinde gönül belediyeciliği şemsiyesi altında yürütüyoruz. Bugün işlemleri biten 1 milyon metrekarelik alanda hak sahiplerimize tapularını, düzenlediğimiz sembolik törende teslim etmiş olacağız. Biz milletimize aşkla, şevkle, bıkmadan yorulmadan hizmet etmeye devam edeceğiz. Hak sahibi hemşerilerimizin tapuları hayırlı uğurlu olsun.”

BÜYÜKAKIN: ZİNNUR BEY ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

Başkan Büyükgöz’ün ardından kürsüye gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Daha önce yapılan tapu törenlerinden bir yenisini yapıyoruz. Maşallah Zinnur Bey arı gibi çalışıyor. Mesleğinin de belediye başkanlığının da hakkını veriyor. Yıllardır devam eden tapu meselelerini tam bir ustalıkla birer birer çözüyor. Kendisini yürekten tebrik ediyorum. Zinnur Bey’in dediği gibi sessiz sedasız sakince çalışıyoruz. İşimize bakıyoruz laf üretmiyoruz. Şov, reklam yapmıyoruz. Sadece işimize bakıyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimizle Gebzemizi, Darıcamızı, Dilovamızı, Çayırovamızı imar etmeye, kalkındırmaya devam edeceğiz. Güzel Gebze’mizde Fatih’in son seferini yaptığı zaman otağını kurduğu Hünkar Çayırı da ihya edilecek inşallah. Bugün tapusunu alacak kardeşlerimi tebrik ediyor, hayırlı uğurlu olması temennilerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

KOCAELİ MİLLETVEKİLLERİNDEN KUTLAMA

KBB Başkanı Tahir Büyükakın’ın ardından kürsüye gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “Biz bu hizmetleri milletimiz için yapıyoruz. Bizim derdimiz davamız bu millettir. Allah’a hamd olsun 19 yıllık süreçte Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi değil. Gebze’deki tapu sorununun çözümü noktasında hizmet üreten Gebze Belediye Başkanımızı kutluyorum. Bugün tapularına kavuşacak değerli hemşerilerimize de hayırlı uğurlu olsun temennilerimi iletiyorum” dedi. Yaman’ın ardından kürsüye gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de konuşmasında, “Belediyelerde planlama çalışmaları çok önemli. Eğer bu çalışmalar sağlıklı bir şekilde sürdürülür ve gerekli altyapı sağlanırsa şehir rahat eder. Tapu dağıtım töreni de bu planlama çalışmasının birer neticesidir. Belediye başkanımıza bu güzel hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza da desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Tapu sahiplerine de hayırlı uğurlu olsun temennilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından protokol tarafından hak sahiplerine tapu ve hediye takdiminde bulunuldu.         

Kahramanmaraş’ta trafik kazası: 3 yaralı

Rigoberto Rivas: "İlk yarıyı 3 puanla kapattığımız için mutluyuz"

Hrvoje Smolcic: "Bence iyi iş çıkardık"

Daniel Agyei: "Ligin en formda takımlarından biriyiz"

Başkan Özlü sahada: 23 Nisan Parkı Kütüphanesi açılışa hazır

Vatandaşın en acı gününde yanlarında oldular

Teksas’tan Bursaspor taraftarına net mesaj!

Başakşehir’de ayakkabı imalathanesindeki yangın söndürüldü

Denizli İdmanyurdu ilk yarının son maçına hazır

Bahamalar, Kosova’yı tanıyan 121. ülke oldu

Alaattin Gülerce: "Kupa maçından sonra yol haritamızı belirleyeceğiz"

Cizre’deki lisede taciz iddiası: Öğretmen gözaltında

Okulda rahatsızlanan 23 öğrenci hastaneye kaldırıldı

Selçuk İnan: "23 puan çok iyi puan"

Kazada savrulan otomobil kaldırımdaki yayalara çarptı: 4 yaralı

Ordu’da iki katlı ahşap evde yangın

Muş’ta jandarmadan öğrencilere kişisel güvenlik ve güvenli internet eğitimi

Üçüncü kattan ikinci katın balkonuna düşen çocuk ağır yaralandı

Konya’da otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 8 yaralı

Bursaspor, Aliağa FK maçına hazır

Motosiklet denetiminde 2,2 milyon liralık ceza

Minibüs refüje çıktı: Alkollü sürücü yaralandı

Hasköy Devlet Hastanesi yeni hizmet binasında hasta kabulüne başladı

Bolu’da kontrolden çıkan otomobil refüje çarptı

Kırıkkale’de minibüs ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı

Avukat Ali Alper Alpoğlu’ndan Başkan Saran açıklaması

Beykoz’da dron destekli trafik denetimi: 43 araca 93 bin lira ceza

Mardin’de tarihi eser operasyonu: 45 sikke ve hayvan figürlü heykel ele geçirildi

Trendyol Süper Lig: Kocaelispor: 2 - Antalyaspor: 1 (Maç sonucu)

İş Bankası ve OSBÜK’ten İstanbul’da ikiz dönüşüm buluşması

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
2.FENERBAHÇE A.Ş. 16 10 0 6 22 36
3.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 16 8 3 5 10 29
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 16 7 4 5 7 26
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 16 6 3 7 4 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 16 6 5 5 -2 23
8.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 16 5 6 5 5 20
9.KOCAELİSPOR 16 5 6 5 -3 20
10.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 16 4 8 4 -8 16
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 16 4 9 3 -14 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 16 2 6 8 -17 14
17.İKAS EYÜPSPOR 16 3 9 4 -11 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 16 2 11 3 -16 9

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.