Tarih: 15.02.2012 17:10

Bakan'a GOSB'tan önemli ziyaret!

Facebook Twitter Linked-in

GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Başar Nuhoğlu, Başkan Vekili Faruk Şekeroğlu, Üyeler Cem Mızraklı, Cem Büyükcıngıl ve Kubilay Beyazıt Akkuş ile Bölge Müdürü A. Haydar Bulut, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Nihat Ergün’ü ziyaret ettiler. 24 Ocak tarihinde gerçekleşen ve Müsteşar Prof. Dr. Ersan Aslan ve Müsteşar Yardımcısı Ramazan Yıldırım’ın da katıldığı görüşmede GOSB Yönetimi, bölgede yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aktarımında bulundu.

 

 

GENEL KURULA GEÇMEK İSTİYORLAR

 

 

GOSB Yönetim Kurulu, Genel Kurul’a geçmek için müracaat ettiklerini, katılımcılarına verdikleri sözü yerine getirmek istedikleri için, bu sürecin hızlandırılması konusunda destek beklediklerini ifade ettiler. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Nihat Ergün, konu ile ilgili Müsteşar ve Müsteşar Yardımcısının destek olacağını ve en kısa sürede GOSB’u da Genel Kurul’a geçmiş OSB’ler arasında görmek istediğini belirtti. 

 

 

DESTEKLENMEYİ BEKLİYORLAR

 

 

GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Başar Nuhoğlu, bölgede yapmayı planladıkları ve katılımcı tarafından da desteklenen gümrük alanı ile bölge çalışanlarının en büyük beklentisi olan GOSB’dan TEM otoyoluna direkt bağlantı konusundaki son gelişmeler hakkında Ergün’e bilgi verdi. Toplantıda ayrıca, bölgede yapılması planlanan cami ve hastane ile GOSB Tadım Jale Yücel Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin kurulacak atölyeleri ile ilgili de görüş alışverişi yapıldı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —