Tarih: 05.01.2012 15:31

Bakan Yıldız SEDAŞ için gelecek!

Facebook Twitter Linked-in

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek dün akşam parti binasında gerçekleştirilen toplantı öncesi kendisini ziyaret eden İzmit Belediyesi eski başkanı Halil Vehbi Yenice ile Bekirpaşa Belediye eski başkanı Abdullah Köktürk'le de bir süre görüştü. Civelek bu ziyaretten sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bülent Yıldız'ın Cuma günü ilimize geleceğini açıkladı.

 

 

"ÇALIŞMALARIMIZI SIKI TUTACAĞIZ"

 

 

Sözü siyaset ve AKP'ye getiren Civelek şöyle devam etti: “Yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sıkı tutacağız. Önümüzdeki günlerde ilçe ve belediye başkanlarımızla kamuoyu yoklamalarını değerlendireceğiz. Bu tür ziyaretlere yarın saat 13.00'den itibaren Karamürsel'den başlıyoruz. Geri kalan üç ilçenin kongre tarihi ve adayın tespitine ilişkin Genel Merkezden haber bekliyoruz."

 

 

 

"3 İLÇE TEK LİSTEYLE BİTECEK"

 

 

"Hamdolsun Kocaeli'de bugüne kadar görevden alma olmadı. Geri kalan 3 ilçemizi de tek liste şeklinde bitirmeyi hedefliyoruz. Bu yöndeki görüşmelerimiz sürüyor. Sabah saatlerinde Dilovası Belediye başkanımızla ve adaylarımız ile toplantı yaptık, güzel olumlu bir görüşmeydi.Gazetelerdeki gündem ile teşkilatımızdaki gündeminin aynı olmadığını görüyorum.”

 

 

"KİMSEYLE SORUNUMUZ YOK"

 

 

"Bizim ilçelerimizle, ilçe başkanlarımızla teşkilatlarımızla hiçbir sorunumuz yok. Diğer 9 ilçede de olduğu gibi geri kalan 3 ilçemizde de aynı sevgi ortamında inşallah kongrelerimizi yapmış olacağız. İl başkanları toplantısında enerji gündeme geldiğinde Enerji bakanımızı Kocaeli'ye davet etmiştim amaç; SEDAŞ ve enerji ile alakalı şehrimizin sorunlarını kendilerine iletmekti. Cuma günü geniş katılımlı bir toplantıda sorunları masaya yatıracağız.” 

 

 

 

"KİMSEYLE PAZARLIK YAPMAYIZ"

 

 

“Bugüne kadar teşkilatımızın 34 seçimini yapmış il başkanı olarak söylüyorum; hiç kimseyle pazarlık yapmadık. Biz böyle bir AK Parti ailesiyiz ve pazarlıklarla teşkilat seçimi yapacak değiliz. İlçe başkanlarını il yönetimine davet etmiştik. Bu arkadaşlar davetlidir ve açık çekleri vardır. Başka bir aksilik olmadığı sürece, ki şu ana kadar bir aksilik yok. İl yönetimine girmek istemeyen de olabilir, bu O kişinin kendi bileceği bir iş

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —