Tarih: 23.01.2012 16:35

Bakan Yardımcısı'ndan spor tesisine tam not!

Facebook Twitter Linked-in

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yusuf Tekin, Cephanelik Spor Tesisleri’nin çok güzel olduğunu söyledi. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cephanelik Spor Tesisleri’ni Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yusuf Tekin’e gezdirdi. İnceleme gezisine Kocaeli Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Şevki Akkaya, Gençlik ve Spor Bakan Danışmanı Ahmet Soğuktaş, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Cantimur da katıldı.

 

 

Cephanelik Spor Tesislerini çok beğendiğini söyleyen Bakan Yardımcısı Akın, ”Süper bir tesis olmuş. Başkan Doğan’ın anlattığı kadar varmış. Çevresiyle bütünleşen bir tesis. Sadece futbol değil sporun her branşından sporcuların yararlanabileceği muhteşem bir yer. En büyük dileğim. Tesislerin dolu dolu kullanılmasıdır. Eğer dolu dolu kullanılırsa amaca ulaşmış oluruz” dedi.

 

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cephanelik Spor Tesislerinin, şimdiye kadar Türkiye’de amatör spora yapılan en büyük yatırım olduğunu belirterek, “60 dönümlük arazi üzerindeki tesislerde sadece futbol değil, tenis kortları, basketbol, voleybol alanları da var. Tesisi, Spor Toto teşkilatı ile birlikte bitirdik. Kentimize ve ülkemize yakışır bir tesis oldu. Ben, tesislerin dolu dolu kullanılacağına inanıyorum. Çünkü , yıllardır böyle bir tesisin özlemi çekiliyordu. Bu özlem sona ermiştir” şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —