Tarih: 06.03.2012 10:12

Bakan Şahin'den Kocaeli sözü!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Ankara’daki temasları çerçevesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’e konuk oldu. Başkan Karaosmanoğlu, 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında 21 Nisan’da düzenlenecek etkinliğe Bakan Şahin’i davet etti.

 

 

AİLE BAKANI’NA ZİYARET

 

 

Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca, başkentteki temasları çerçevesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’i ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu, her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Kocaeli’nde 41 ülkeden 1000 çocuğun katılımıyla şenlik düzenlediklerini aktardı.

 

 

 

21 NİSAN’DAKİ ETKİNLİĞE KATILACAK

 

 

Bu yıl da dünya çocuklarının Kocaeli’nde buluşacağı bilgisini veren Başkan Karaosmanoğlu, şenlik kapsamında 21 Nisan’da düzenlenecek etkinliğe Bakan Şahin’i de davet etti. Kocaeli’nde yapılan etkinliğin bu kadar geniş bir katılımla gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Şahin, 21 Nisan’da yapılacak etkinliğe katılma sözü verdi. Ziyarette AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık ve İlyas Şeker ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı da hazır bulundu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —