Tarih: 21.04.2012 13:39

Bakan Şahin’den Büyükşehir’e ziyaret!

Facebook Twitter Linked-in

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, ilimizdeki temasları çerçevesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne konuk oldu. Bakan Şahin’in ziyaretinden duydukları onuru ve memnuniyeti ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir’in sosyal politikalarından örnekler verdi.

 

 

BAŞKAN VE EŞİ KARŞILADI

 

 

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Şenliği kapsamında Çocuk Yüzlü Ödüller Töreni’ne katılmak üzere ilimize gelen Bakan Şahin, belediye hizmet binasını ziyaret etti. Kocaeli Valisi Ercan Topaca, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sibel Gönül, İlyas Şeker, M. Ali Okur, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek’in eşlik ettiği Bakan Şahin’i, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile eşi Behiye Karaosmanoğlu karşıladı.

 

 

 

ŞEREF DEFTERİNİ İMZALADI

 

 

Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Genel Sekreter Yardımcıları, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları ve belediye başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette Bakan Şahin, ilk olarak Şeref Defteri’ni imzaladı. Başkan Karaosmanoğlu tarafından Bakan Şahin’e işlemeli bir vazo hediye edildi.

 

 

 

BÜYÜKŞEHİR’İN PROJELERİNİ ANLATTI

 

 

 

Ziyaretin başında bir ‘hoş geldiniz’ konuşması yapan Başkan Karaosmanoğlu, Bakan Şahin’e Kocaeli’ne yönelik bilgiler aktardı. Başkan Karaosmanoğlu, yaklaşık 5 yıl önce ilgili kurumlarla birlikte sokak çocuklarına yönelik başlattıkları projelerin başarıya ulaştığını ve bu konuda önemli mesafe alındığını söyledi. KOMEK, Evde Bakım ve Roman vatandaşlara yönelik belediyenin sosyal politikalarından söz eden Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’nde büyük sosyal sorunların yaşanmadığına değindi.

 

 

 

KALKINMA YERELDE BAŞLAR

 

 

Başkan Karaosmanoğlu’nun konuşmasında belirttiği sokak çocukları ve Roman vatandaşlar gibi konulara değinen Bakan Şahin, bu yönde bakanlık olarak yaptıkları çalışmaları aktardı ve bu projelerden Kocaeli’nin de yararlanacağını dile getirdi. Bakan Şahin, ‘’kalkınma yerelde başlar’’ felsefesiyle hareket ettiklerini, çocuk, anne ve aile konularında politikalarının çok net olduğunu sözlerine ekledi.  

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —