Tarih: 09.11.2011 15:59

Bakan Şahin, Darıcalılarla bayramlaştı

Facebook Twitter Linked-in

 

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Kurban Bayramı'nda Darıca'yı ziyaret etti. Vali Ercan Topaca'nın eşlik ettiği bakan Şahin, Darıcalı vatandaşlarla bayramlaştı. Gazeteci Yüksel Ercan'ın çay teklifini kırmayan bakan   Şahin, vatandaşlarla gündeme dair  sohbetler gerçekleştirdi, ülkemizin başına dert olan terör olaylarıyla ilgili, “Türkiye'yi terör belasından mutlaka kurtaracağız” dedi. 

 

VATANDAŞLARLA SOHBET

 

Vali Topaca'nın yanı sıra AKP Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Kaymakam vekili Selim Parlar, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Kaçmaz ve AKP'liler bakan Şahin'inle Darıca'yı gezdi. Vatandaşın çeşitli konulardaki sorularını cevaplandıran bakan Şahin, sohbet sırasında orada bulunan MHP Darıca İlçe Başkanı Niyazi Özdoğan'ın “Terör herkesi huzursuz ediyor, lütfen terörü bitirin, MHP olarak terörün bitirilmesi noktasında her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu. 

 

TERÖRE DEĞİNDİ

 

Bakan Şahin, MHP'li Özdoğan'ın sözlerine, “Hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız. Terörü bitirmek için bütün imkanlarımızı kullanıyoruz, vatandaşlarımızın birlikte hareket etmesi gerekmektedir. Türkiye büyük ülke, bu zamana kadar pek çok zorluğun üzerinden geldi. Teröründe hakkından mutlaka geleceğiz” şeklinde karşılık verdi. Bakan Şahin, bu sıcak sohbetin ardından Darıca'da çeşitli temaslarda bulundu.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —