Tarih: 20.06.2014 13:51

Bakan Nezir’den Gebze turu

Facebook Twitter Linked-in

Eylül ayında Gebze’de planlanması düşünülen iş forumu kapsamında Buse Gayrimenkul yönetim Kurulu Başkanı Gülümser Akkoyunoğlu tarafından Gebze’de ağırlanan Makedonya Devlet Bakanı Hadi Nezir ve eşi Semra Nezir Gebze’de incelemelerde bulundu.

 

Gülümser Akkoyunoğlu ve eşi Aydın Akkoyunoğlu tarafından yakın ilgi ile karşılanan bakan ve eşi ilk olarak Bank Asya Gebze Şubesini ziyaret etti. Ziyarette, Banka Müdürü Necati Bektaş, Gülümser Akkoyunoğlu’nun bankada çalışan kardeşi Serdar Uyumaz ile gündeme ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Bank Asya ziyareti sonrası ise Merhum eski Gebze Belediye Başkanı Ahmet Penpegüllü’nün abisi Mehmet Penpegüllü’nün sahibi olduğu Patent Mühendislik firmasını ziyaret etti. Ziyarette Mehmet Penpegüllü ile görüşen Bakan Hadi Nezir, fabrikada incelemelerde bulundu ve Penpegüllü’ne çalışmalarında başarılar diledi. Penpegüllü ziyareti sonrası ise Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i Bakan Hadi Nezir, Gülümser Akkoyunoğlu ile ziyaret etti. Ziyarette Bakan Hadi Nezir, Başkan Köşker ile Eylül ayında Gebze’de yapılacak olan iş forumu ile ilgili görüş alış verişi yaptılar.

 

Bakan Hadi Nezir ve eşi Semra Nezir daha sonra aynı zamanda akrabası olan Gülümser Akkoyunoğlu’nun iş yeri Buse Emlak Gayrimenkul Danışmanlık firmasını ziyaret etti. Ziyaret sonrası bakan ve eşini yemekte ağırlayan Akkoyunoğlu, daha sonra Bakan ve eşini hava alanına kadar uğurlayarak yolcu etti. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —