Tarih: 29.09.2012 10:58

Bakan Kılıç'tan Gençlik Merkezi talebi!

Facebook Twitter Linked-in

Temeli 1996 yılında atılan ve bu sene açılışı gerçekleştirilen Yahya Kaptan’daki 5 bin kişilik Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu’nu gezen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, spor salonlarının hafta içi gençlik merkezi olarak kullanılmasını istedi.

 

 

 

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Kocaeli'ne gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç; Vali Ercan Topaca, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ile birlikte, temelleri 1996 yılında atılan Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu’nu gezdi. Ziyarette, öğrencilerle yakından ilgilenen ve spor salonunun hafta içleri de açık olması gerektiğini ifade eden Kılıç, “Böyle yerler kullanılmayınca eskir, kullanınca değil. Çocuklar burayla yaşamalı. Kadınlar istediği zaman bu salonu kullanmalı. Ayrıca 3-4 bin kayıtlı gençlik merkezi faaliyetlerinin yapılması gerekiyor. Broşürlerle tabelalarla halkı bu konuda bilgilendirin. İnsanlar burada bir spor salonu olduğunu bilsin” dedi.

 

 

 

Gezi sırasında öğrencileri olimpiyatlarda görmek istediğini kaydeden Bakan Kılıç, voleybol sporuyla ilgilenen kız öğrencilerin de büyük ilgisiyle karşılaştı. Bayan sporculara nasihatlerde bulunan Kılıç, “Erkek voleybolcular sizden daha tembel. Bayan voleybolcular bu konuda çok daha başarılı şimdi erkek voleybolculardan da aynı performansı bekliyoruz” diye konuştu. “Suat ağabeyinizden ailelerinize selam yollayın” diyen Kılıç ve beraberindekilerin bir sonraki durağı ise, tekvando yapan öğrenciler oldu. Tekvandoya daha fazla ağırlık verilmesi gerektiğini kaydeden Bakan Kılıç, ardından eskrim sporu yapan bir kız öğrenci ile öğretmeninin çalışmalarını ilgiyle izledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —