Tarih: 07.04.2014 14:05

Bakan Işık’tan destek ziyareti!

Facebook Twitter Linked-in

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette hayırlı olsun dileklerini sunan Işık, Şevki Demirci ile Çayırova’nın yeni yeni hizmetlerle tanışacağını söyledi. Her zaman Şevki Demirci ve kadrosunun yanında olacaklarını ifade eden Bakan Işık, Çayırova Demirci’nin destekçisi olacaklarını belirtti.Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Çayırova’da. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi makamında ziyaret eden Bakan Işık, hayırlı olsun temennilerini iletti. Ziyarete, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu katılırken, bir önceki Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, İlçe Başkan vekili İsmail Ballı, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları hazır bulundu.

 

“Çayırova demokrasiye sahip çıktı”

 

Demokrasiye sahip çıkmanın çok önemli olduğunu ifade eden Bakan Işık, “Sandığa gidip demokrasiye sahip çıkmak ve milli iradenin tam olarak tecelli etmesi çok önemliydi. Bu seçimlerde seçime katılımın çok yüksek olduğunu gördük. Eminim ki Çayırova’da da %90’nın üzerinde seçime katılım oranı var. Bu son derece önemli bir oran. Son dönemde Türkiye’de özellikle Sayın Başbakanımıza ve hükümetimize karşı yapılmak istenen operasyona karşı, milletimizin yüksek oranda sandığa giderek destek vermesi, bize daha farklı bir heyecanla önümüzdeki döneme bakmamızı gösterdi.

 

Ben sandığa giden ve tercihini ortaya koyan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Partimizden aday gösterdiğimiz Şevki Demirci arkadaşımızın ve değerli meclis üyelerimizin seçilmesinde katkı veren, destek veren seçmelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini sürdürdü. Işık, “Artık çalışma zamanı ve belediye başkanımız Şevki Demirci’nin bu bilinçle ve inançla çalışacağına inanıyorum. Bu güne kadar 5 yıllık bir süre ile gerçekten büyük emekler veren, ciddi gayret gösteren ve Çayırova’nın bu güne gelmesinde ciddi derecede katkısı olan Ziyaettin Akbaş kardeşimize de teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de Çayırova teşkilatımıza iletmek istiyorum. Gerek ana kademe, gerek kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle teşkilatlarıyla, sandık kurullarıyla gece gündüz çalışan teşkilatlarımız büyük bir başarıyı elde etti” dedi.

 

Demirci’den destek teşekkürü

 

Belediye başkanlığının en önemli görevinin ve özelliğinin iyi günde ve kötü günde her zaman halkın içinde olması gerektiğini belirten Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, bu 5 yıllık süreçte Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin başarılı bir belediye başkanlığı yürüteceğini kaydetti. Ayrıca Işık, hizmetlerin kaliteli, hızlı ve maksimum derece de kazandırılması noktasında bakanlık olarak ellerinden her türlü gayreti ve desteği vereceklerini belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, güzel bir seçim geçirdiklerini ve %45 oranında oy alarak başarıyı yakaladıklarını ifade etti. Ayrıca Demirci, “Sayın bakanımız ziyaretleriyle bizleri onurlandırdı. Güzel ve dolu dolu bir seçim atmosferi yaşadık. Çalışmalarımızın karşılığını halkımızın teveccühü ile aldık.

 

Çayırova halkımız bize güvendi. Adaylık sürecimizde AK Parti’nin belediye başkanı adayıydım. Ama bu noktadan sonra Çayırova’nın belediye başkanıyım. Bu günden sonra yolumuza hizmetlerle devam edeceğiz. Halkımızın güvenini boşa çıkarmadan Çayırova’ya hizmet edeceğiz. Seçimlerde hem oyumuzu ve meclis üyesi sayımızı arttırdık. Allah nasip ederse Çayırova’ya kazandıracağımız çok hizmet ve projelerimiz var. Sayın bakanımıza bugüne kadar verdiği desteklerden ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaret, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —