Tarih: 13.03.2014 10:16

Bakan Işık Dilovası’ndaydı!

Facebook Twitter Linked-in

Dilovası Gümüşhaneliler Derneği'nde hemşerileriyle kahvaltı yapan Fikri Işık gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Düzenlenen programa Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar, eski ilçe Başkanı İlhan Yıldırım, belediye başkan adayları, meclis üyesi adayları ve Gümüşhaneliler katıldı.

 

 Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık "Başkanımız da dediği gibi ben Dilovalıyım, burada yaşan herkes benim kardeşimdir, akrabamdır, dostumdur. Önemli olan aynı dili konuşmak değil, aynı duyguları paylaşmaktır. Bizler Ak Parti olarak iktidara geldiğimiz günden beri en fazla önem verdiğimiz ilçelerden birisi Dilovası’dır. Dilovası'nın eski halini bilmeyen yoktur. Dilovası'nı ilçe yapıp, Büyükşehrimize kattıktan sonra en çok hizmet alan iki ilçe Dilovası ve Kandıra’dır.

 

Dilovası Belediye Başkanımız Cemil Yaman'ında bu kente büyük emekleri geçti. Bütün Dünya liderimizin başına çorap örmek isterken hemşerilerim, ben şundan meclis üyesi olacağım diye gidip CHP’ye oy verirse, bizler üzülürüz. Değerli hemşerilerim mesele artık şans meselesi değil, mesele hele hele koltuk meselesi hiç değil. Mesele memleket meselesidir. 30 Mart da vereceğimiz her oy bu ülkenin geleceğine verilecek oydur. “ dedi. Işık daha sonra hastanenin açılışına katıldı. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —