Tarih: 14.07.2014 11:26

Bakan Işık Darıca’da iftar açtı!

Facebook Twitter Linked-in

İftar yemeğinin ardından vatandaşlara kısa bir selamlama konuşması yapan Işık, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinerek "İnanıyorum ki ilk kez halkın oylarıyla seçilecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde buradan da en güçlü desteği alacağız.10 Ağustos tarihi itibariyle inşallah Türkiye'de yeni bir dönem başlayacak.

 

Türkiye'de artık güç ve yetkinin birleştiği güçlü cumhurbaşkanlığı döneminde Türkiye daha da büyüyecek, özlenen yerlere gelecektir. Türkiye inşallah çok daha güçlü geleceğe yelken açacak. Seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını temenni  ediyorum." ifadelerini kullanırken, yardımlaşmanın gerekliliğinin en fazla hissedildiği ayın ramazan olduğunu dile getirerek "İnşallah bu ay vesilesiyle dünyada sıkıntı çeken, zorluklar altında yaşayan bütün insanlarımıza ve kardeşlerimize Rabbim güzellikler lütfeder.” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

İkram Çeşmesi’nden Osmanlı şerbeti içtiler

 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta yaptığı kısa selamlama konuşmasında “üçüncüsünü Nenehatun Mahallesi’nde düzenlediğimiz Mahalle İftarlarında sizlerle bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Huzurun hakim olduğu ülkemizde Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın diyor hepinize programımıza katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı. Işık , Darıca Belediyesi tarafından her akşam farklı bir camide vatandaşlara Osmanlı Şerbeti dağıtan İkram Çeşmesi’nden şerbet içerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Işık ve beraberindekiler iftar programından önce de Darıca’da esnaf turu yaparken devamında Darıca Çınaraltı’nda oturarak vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —