Tarih: 01.06.2017 09:07

Bahri Yavuz yeniden başkan

Facebook Twitter Linked-in

Dolphin AVM Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongre, saat 16.00’da başladı. Geçen hafta çoğunluk sağlanmadığı için yapılamayan kongrede çoğunluk aranmadı. Seçimli genel kurula; Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz'un yanı sıra AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın ve Kocaeli Ticaret Odası Necmi Bulut da katıldı.

Genel kurulda Başkan Bahri Yavuz tekrar aday oldu. Ancak Yavuz, yönetim kurulu listesi yapmaya fırsatı olmadığını, son ana kadar aday olmayı düşünmediği için Play-Off finali ve KEV meselesine odaklandığını söyledi. Yeni yönetimini belirleyip 1,5 ay içinde olağanüstü genel kurul yapacaklarını ifade etti. Başkan Yavuz bu süreçte aday olmak isteyen kim varsa önünü açmaya hazır olduğunu da söyledi.

BAHRİ YAVUZ’UN YÖNETİMİ

Yönetim Kurulu: Sinan Güneri, Cumhur Cevdet Kesemenli, Cumhur Alkan, Hakan Coştu, Ayhan Öter, Ceyhun Hoşdil, Tunç Tuncaboylu, Sedat Köse, Çağrı Alpaslan, Sait Ertuğ, Teoman Gencal, Efe Nalçacı, İlker Ertuğ, Bahadır Taşer, Barış Cem Yavuz, İsmail Kolaylı

Denetleme Kurulu: Necat Çakır, Fikret Gökmen, Mehmet Balimre, Abdurrahman Çınar, İsmail Araç

Disiplin Kurulu: Feridun Güray, Mehmet Tüysüz, Turan Sarı, Sertif Gökçe, Muzaffer Gürfidan

Sicil Kurulu: Bekir Yurdagül, Özer Altan, Bekir Halefler, Tunay Güray, Sinan Üner




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —