Tarih: 13.05.2016 14:22

Bahri Yavuz, KEV ile yatıp kalkıyor

Facebook Twitter Linked-in

KEV mütevelli heyetiyle bire bir görüşmeler yapan ve destek isteyen Yavuz’un adaylığını önümüzdeki hafta açıklaması bekleniyor.

MÜTEVELLİ HEYETİYLE GÖRÜŞMELER
İki yıl aradan sonra profesyonel lige dönen Kocaelispor’da takım tatile girerken, Başkan Bahri Yavuz hiç ara vermeden koşturmaya devam ediyor. Kulübün geleceğini ilgilendiren KEV konusuna odaklanan, 28 Mayıs-4 Haziran’da yapılacak kongreye hazırlanan Yavuz, sabah erken saatten, geç vakitlere kadar mütevelli üyelerle bire bir görüşmeler yapıyor. KEV mütevelli üyelerinden destek isteyen Başkan Yavuz, bir taraftan da listesini hazırlıyor. Yavuz, "Görüşemediğim birkaç büyüğüm kaldı. Sonrasında muhtemelen önümüzdeki hafta adaylık açıklamamızı yaparız" dedi.

FUTBOLCULARLA GÖRÜŞMELER
Yavuz, tüm enerjisini KEV konusu için harcarken, futbolcularla yeni sezona dair ilk görüşmeleri de futbol şube sorumlusu Ceyhun Hoşdil yapıyor. Her gün birkaç futbolcuyla bir araya gelen Hoşdil, fikirleri alıyor. Görüşmelerde bir sorun yaşanması beklenmiyor. Hoşdil’in görüşmelerle ilgili raporunu önümüzdeki günlerde yönetime sunacağı belirtildi. Bu arada Teknik direktör Ergun Ortakcı ile ne zaman bir araya gelineceği konusu netleşmiş değil.  Her iki taraf da devam etme düşüncesinde olduğu için ilk görüşmede anlaşma sağlanmasına kesin gözüyle bakılıyor.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —