Tarih: 26.07.2012 14:17

Bahçekent konutlarında toplu iftar!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut, Yuvacık Paşadağ mevkisinde Kocaeli'ye kazandırdığı Bahçekent Konutları'nda iftar programı düzenledi. Konut sakinlerinin katıldığı programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu konut sakinlerinin talep ve isteklerini dinledi.

 

 

 

DOĞAYLA İÇ İÇE

 

 

 

Doğayla iç içe olan bir bölgede bulunan aynı zamanda İzmit Merkez'e 12 kilometre mesafede olan Bahçekent Konutları'nda yapılan iftar programına konut sakinleri büyük ilgi gösterdi. İftar etkinliğine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, Başiskele Belediye Başkanı İsmail Ayaz, Kent Konut Genel Müdürü Metin Kalafat ve çok sayıda yetkili katıldı.

 

 

 

VATANDAŞLARIMIZIN REFAHI İÇİN

 

 

 

İftar programında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak kentte yaşayan vatandaşların refahı için konutlar inşa ettiklerini ifade ederek bu konutların kaliteli, modern şartlarda ve her bütçeye uygun olduğunu dile getirdi.

 

 

SOSYAL DONATILAR YAPILACAK

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bahçekent Konutları sakinlerinin sorunlarını dinleyerek konutlar için birçok müjde verdi. Ev sahipleri ile kiracıların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, bölgedeki okul ve cami ihtiyacının karşılanacağını ifade etti. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca mesire alanının da yakın zamanda yapılacağı müjdesini verdi.

 

 

 

HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ

 

 

Bahçekent Konutları doğayla içi içe olmasına rağmen İzmit merkeze yakınlığı ile göze çarpıyor. 35 blok 610 daireden oluşan konutlarda vatandaşların konforu için her şey düşünülmüş. 6 adet çocuk oyun grubu, süz havuzu, pergolalar içinde market, berber ve kafenin bulunduğu sosyal tesis konut sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için Bahçekent sitesinde yer alıyor.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —