Tarih: 01.12.2018 09:29

Bahar'dan Arif'e aşk itirafı

Facebook Twitter Linked-in

Fox TV'nin Salı akşamlarına damga vuran dizisi Kadın'ın 42. yeni bölümünde Bahar ve Arif arasında duygusal anlar yaşanacak. Bahar'ın hastalığı boyunca başından ayrılmayan Arif, Bahar'a hastanede evlilik teklif etmişti. Ancak ameliyatının ardından Sarp'ı karşısında gören Bahar gözyaşlarına boğulmuştu. Sarp ve Bahar'ın kavuşma anını gören Arif ise büyük bir yıkım yaşamıştı. Kadın'ın yeni bölümünde Arif ve Bahar arasındaki konuşma dizinin hayranlarına duygusal anlar yaşatacak.

Arif Bahar'a 'Ona sarıldığını gördüm. Ben sizin için senden vazgeçtim. Var mı daha ötesi. Ama senin senden nasıl korurum ki' diyor. Bu sözler karşısında gözyaşlarını tutamayan Bahar ise, '
Sana yaşattığım her şey için çok özür dilerim. Beni affeder misin? Ben seni çok seviyorum' diyor.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar ve Seray Kaya'nın başrollerini oynadığı Kadın dizisi 42. yeni bölümüyle 4 Aralık Salı akşamı Fox TV'de yayınlanacak.

KADIN 42. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI 
Kadın dizisinin 42. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Kadın yeni bölümde Şirin'le yüzleşen Sarp, cep telefonundaki fotoğrafları silmesini istiyor.

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Arif ile ayrılan Bahar, ayrılığın üzerine Sarp’ı birden karşısında bulur. Yıllar önce ölen kocasını karşısında bulmak ona hayatının en büyük şokunu yaşatacaktır. Sarp ve Bahar kavuşmasına şahit olan Arif’in ise gördüğü şey karşısında dünyası başına yıkılmıştır. Sarp ve Bahar’ın bir arada olmasını asla istemeyen Şirin, Enver’in telefonunu kırmasıyla beraber kaybettiği fotoğrafları başka bir şekilde bulmanın yollarını arar.  Mynet




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —