Tarih: 10.08.2016 12:30

BAĞ EVİNE KALDIRDIKLARI ADAMA YAPMADIKLARI İŞKENCE KALMADI!

Facebook Twitter Linked-in

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde geçen pazar günü arkadaşının evindeyken kaçırılan Atilla Aslantürk'e, Şeytan Tepesi'ndeki bir bağ evinde 5 kişi işkence yaptı. İhbar üzerine jandarmanın düzenlediği operasyonla Aslantürk kurtarılırken, işkenceci 6 kişiden 5'i yakalandı, 1'i kaçtı.

ZORLA ELLERİNDEN BAĞLANARAK OTOMOBİLE BİNDİRİLDİ

Olay, geçen Pazar günü saat 07.00 sıralarında Akçeşme Mahallesi Şeytan Tepesi'ndeki bir bağ evinde meydana geldi. Atilla Aslantürk, Ekrem Ş. ile görüşmek üzere Ekrem Ş.'nin evine geldi. Bu sırada Kerim K., Cemal Y., Serdar Y. ve Hakan G. de 09 UJ 343 plakalı otomobille eve geldi. Ev sahibi Ekrem Ş.'nin de yardımıyla Atilla Aslantürk, zorla ellerinden bağlanarak otomobile bindirildi.

SOPA VE KESİCİ ALETLERLE İŞKENCE YAPILDI

Şeytan Tepesi'ndeki bir bağ evine götürülen Aslantürk'e burada sopa ve kesici aletlerle işkenceye yapıldı. Aslantürk'ün elleri bağlanarak bağ evine getirildiğini gören çevredeki vatandaşlar durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

BAĞ EVİNE JANDARMA OPERASYON DÜZENLEDİ

İhbar üzerine jandarma ekipleri bağ evinde operasyon düzenledi. Atilla Aslantürk evde el ve ayakları bağlı olarak bulunurken; zanlılardan Kerim K., Cemal Y., Hakan G., Ekrem Ş. ve Ekrem Ş. yakalanırken, Serdar Y.'nin olay yerinden kaçtığı belirlendi. Hastaneye kaldırılan Atilla Aslantürk, tedavisinin ardından taburcu edildi.

ALACAK VERCEK MESELESİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Aslantürk ile aralarında alacak verecek meselesi olduğu öğrenilen gözaltındaki 5 zanlı karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, kaçan Serdar Yeşil'i yakalamak için arama başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —