• BIST 100

    14122,19%0,53
  • DOLAR

    42,69% 0,23
  • EURO

    50,16% 0,08
  • GRAM ALTIN

    5954,49% 1,68
  • Ç. ALTIN

    9533,17% 2,62

Aziz Sancar Ortaokulu Törenle Hizmete Açıldı

Gebze’de eğitime değer katacak bir yatırım tamamlandı. Aziz Sancar Ortaokulu’nun açılış programı;

GÜNDEM 17.11.2025 19:14:00 0
Aziz Sancar Ortaokulu Törenle Hizmete Açıldı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenol Pekgöz, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş Kurt, öğretmenler, ebeveynler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

“Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz için çalışıyoruz”

Programda konuşan Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenol Pekgöz, ilçede eğitimin niteliğini artırmak için büyük bir özveri ile çalıştıklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimiz… Bugün burada, ilçemize kazandırılan Aziz Sancar Ortaokulu’nun açılışını yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu yıl ilçemize 4 yeni ortaokul kazandırdık. Böylece sınıflarımız daha ferah, ortamlarımız daha nitelikli hale geldi. Adını taşıdığı büyük bilim insanımız Aziz Sancar’ın mirasına yakışır şekilde bu okulun geleceğe ışık tutacağına inanıyoruz.”

Pekgöz, öğrencilere seslenerek, “Büyük hayaller kurun, o hayallerin peşinden koşun. Eğitim yolculuğunuzda bizler her zaman yanınızdayız” dedi. Konuşmasının sonunda başta Milli Eğitim Bakanlığı olmak üzere, Kaymakamlık, milletvekilleri, belediye ve tüm paydaşlara teşekkür ederek okulun Gebze’ye hayırlı nesiller yetiştirmesini temenni etti.

 

“Türkiye’nin eğitime yaptığı yatırım en büyük kazanımdır”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Türkiye’nin son 22 yılda gerçekleştirdiği yatırımlara dikkat çekerek şöyle konuştu:

“Saygıdeğer kaymakamım, ömrünü aziz Gebzelilerin güzel yaşamasına adayan değerli belediye başkanımız, ilçe milli eğitim müdürümüz, kıymetli öğretmenlerimiz ve ülkemizin yarınları olan gençler… Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Son 22 yılda ihalardan sihalara, hastanelerden kavşaklara, havaalanlarına kadar çok büyük yatırımlar yaptık. Ama bana göre en güzel yaptığımız iş; eğitim alanında yaptığımız büyümedir.”

Yaman, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

“50 bin olan okul sayısını 90 bine çıkardık. Bir zamanlar 56 kişilik sınıflarda eğitim alınırken, bugün ortalama 24 kişilik sınıflarda eğitim görüyoruz. 580 bin olan öğretmen sayımızı 1 milyon 200 bine yükselttik. Yetmez mi? Elbette yetmez. Yarınlarımız için ne yapsak azdır.”

 

“Aziz Sancar, bu milletin öz değerinin simgesidir”

Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ise konuşmasında Aziz Sancar’ın Türkiye için taşıdığı anlamı vurguladı:

“Aziz Sancar’ın kim olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Biz onu sadece bir bilim insanı olarak değil; bu milletin öz değerlerini taşıyan, kimliğini ve kişiliğini özümsemiş bir evlat olarak seviyoruz. Zor şartlarda okuyup büyük bir başarıya ulaşmış olması, gençlerimize güçlü bir örnek teşkil ediyor.”

Özyiğit, bilim insanlarına verilen değerin artmasının önemine dikkat çekerek okulun hayırlı olmasını diledi.

 

Başkan Büyükgöz: “Evlatlarımız her şeyin en iyisine layık”

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, eğitime verilen desteğin kararlılıkla devam edeceğini belirterek şu sözleri kullandı:

“Bizim evlatlarımız her şeyin en iyisine layıktır. Okulun da en iyisi, imkanların da en iyisi onlar için seferber edilmeli. Biz de Gebze Belediyesi olarak çocuklarımızı kültürle, sanatla, bilimle buluşturmak için yoğun bir çaba veriyoruz.”

Başkan Büyükgöz, son dönem başarı örneklerini paylaşarak ailelere önemli bir mesaj verdi:

“Geçtiğimiz LGS’de Gebze’de 5 evladımız 500 tam puan aldı. Onları belediyemize davet edip hediyelerini verdik. ‘Başarı tesadüf mü?’ diye sorduğumda, haberleşme dışında hiç telefon kullanmadıklarını söylediler. 15 gün sonra üniversite sınavında derece yapan 9 evladımız daha vardı. Onlarda da aynı cevabı aldım. Öyleyse anne-babalar olarak bu sanal dünya ile olan ilişkimizi bir kez daha gözden geçirmeliyiz.”

 

Okulun Kapıları Yeni Eğitim Yılına Açıldı

Aziz Sancar Ortaokulu’nun, bölgede eğitim kalitesini daha da yükseltmesi bekleniyor. Kurdele kesiminin ardından protokol üyeleri okulu gezerek incelemelerde bulundu.

Otobüsteki satırlı saldırgan evinde yakalandı

Çorum’da sürücülere sıkı denetim: 30 araca ceza

Tır taşımacılığı yapan Türk gemisi Odesa’da vuruldu

Gümüşhane’de otomobil takla attı: 5 yaralı

Büyükler Grekoromen Güreş ve Kadınlar Türkiye Şampiyonası sona erdi

ABD Başkanı Trump’ın cinsel istismar suçlusu Epstein dosyasında yer alan yeni fotoğrafları yayınlandı

Kömür ocağında karbonmonotsit zehirlenmesi: 7 işçi hastaneye kaldırıldı

Trendyol Süper Lig: Kasımpaşa: 0 - Gençlerbirliği: 0 (Maç sonucu)

Beton mikseri 150 metrelik uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı

Çarptığı üç yayanın ölümüne neden olan sürücü tutuklandı

Trump: "Tayland ve Kamboçya tüm çatışmaları durdurmayı kabul etti"

BM Genel Kurulu’ndan İsrail’in Gazze’ye insani yardımların ulaştırılmasına tamamen izin vermesine ilişkin karara onay

Pul Müzesinde "PTT 185 Yaşında Pul Sergisi"

Şanlıurfa’da doğa tutkunları tarihi Germuş Kilisesi için yürüdü

Kocaeli’deki fabrika yangınında ölenlerin yakınlarından SGK önünde açıklama

Metin Diyadin, Kasımpaşa - Gençlerbirliği maçında

Jandarma devriye sırasında yakaladı, üzerinden uyuşturucu çıktı

Gökyüzündeki bilinmeyen ışık paniğe neden oldu: Gerçek göktaşı çıktı

Kahramanmaraş’ta feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Kütahya’da "14. Yüzyıl Anadolusu’nda Beyler, Çelebiler ve Ahiler" sempozyumu

Düzce’de uyuşturucu operasyonu 1 tutuklama

Kocaeli'de Silah Kaçakçılığına Büyük Darbe: 9 Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Terörsüz Türkiye’nin başarıya ulaşmasıyla kalıcı şekilde ülkemizde huzur ve güven tesis edilmiş olacak"

DEM Parti heyeti, DEVA Partisi ile görüştü

Vali İlhami Aktaş, “Gençlerimiz Medeniyet Yolunda – Marifetli Gençler” Tanıtım Programına Katıldı

Trendyol Süper Lig: Kasımpaşa: 0 - Gençlerbirliği: 0 (İlk yarı)

Eşini ve bacanağını öldüren şahıs yakalandı

HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: "Asgari Ücret Tespit Komisyonu’ndan sağlıklı bir asgari ücret çıkmaz"

10 yıldır firari olan şüpheliyi polis yakaladı

Gürcistan’da yakalanan cinayet zanlısı tutuklandı

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 15 3 4 8 -1 17
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 15 4 8 3 -11 15
14.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
15.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.