Aziz Yıldırım transferi açıkladı

Aziz Yıldırım transferi açıkladı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 3 Haziran'daki seçimi kazanmaları durumunda Aykut Kocaman'la oturup konuşacaklarını belirtti. Aziz Yıldırım transfer konusunda ise "4-5 oyuncu transfer takviyesi yapacağız.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, hafta sonundaki kongre öncesi önemli açıklamalarda bulundu. A Spor'a konuşan Aziz Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman ve transfer çalışmalarıyla ilgili de konuştu.

Aziz Yıldırım sözlerine "Fenerbahçe 3 Temmuz gibi önemli bir olay yaşadı. Türkiye de aynı olayı 15 Temmuz'da yaşadı. 3 Temmuz'da bunun ayak sesleri vardı. Fenerbahçe yükselişteyken 3 Temmuz başımıza geldi. Fenerbahçe üzerinden Türk sporunu ele geçirmek istediler. Parasal girdiden pay almayı istiyorlardı. Bunu da Fenerbahçe üzerinden ele geçirmeye çalıştılar. İçeride 1 yıl hapis yattık. Keyfimiz yerinde miydi? Hayır. 'Biz bu şikeyi yapmadık' diye devam ettik" diyerek başladı.

FENERBAHÇE'NİN ÜZERİNDE KARA LEKEYİ KALDIRACAĞIZ
Yıldırım "Fenerbahçeliler 'Siz şikecisiniz' diye taciz edildi. 'Ne şikesi? Memleket elden gidiyor' dedim ben. FETÖ'den dolayı bunu dedim. O zaman yanlış anlaşılmıştı bu dediklerim. Sonradan herkes 15 Temmuz'da gördü. UEFA ve TFF ile hesaplaşacağız. Fenerbahçe'nin zararlarını kimse ödeyemez. Ödemek için 2 Temmuz'a dönmemiz lazım. Bu hesaplaşmayı yapmazsak, maddi kayıpları karşılayamazsak 50-100 sene sonra da 'Fenerbahçe şike yaptı' diye tarihte kalacaktır. Çatır çatır paraları alırsak hem bütçeyi düzelteceğiz hem de Fenerbahçe'nin üzerindeki kara lekeyi kaldıracağız" şeklinde konuştu.

BİR TEK KAVGAM VAR; 3 TEMMUZ'UN HESABINI SORMAK
"Fenerbahçe'de bundan sonra benim bir başkanlık beklentim yok" açıklamasını yapan Aziz Yıldırım "Fenerbahçe'nin 1.8 milyar dolar olan hisse senedi, 4 Temmuz'da 600 milyona düştü. Şu an 350 milyon dolar civarlarında. Fenerbahçe, 2 defa Şampiyonlar Ligi'ne gönderilmedi. Şampiyonlar Ligi'ne gitsek 50 milyon geliyor. Fenerbahçe, o hakkı olan paralarını almak için mahkemeye gitmek zorunda. Ben de bunun için adayım. Başkası gelse bu mücadeleyi yapmaktan sıkılacak. Bu hikayeyi biz yaşadık. Fenerbahçe'de bundan sonra benim başkanlık gibi bir beklentim yok. Bir tek kavgam var; 3 Temmuz'un hesabını sormak. Avrupa'da anlaştığımız şirketler, avukatlık büroları var. Mahkemeleri açacağız. Açtıktan sonra bir problem yok. Divan kurulu, kongre üyeleri, taraftar 20 sene bana destek oldu. Kim seçilirse seçilsin benim derdim Fenerbahçe'yi haklı çıkarmak. Bu dönem Fenerbahçe'nin parçalanmaması lazım. Kongre üyelerinin aklı selim davranmasını istiyorum" dedi.

AYKUT HOCA İLE OTURUP KONUŞACAĞIZ
Aziz Yıldırım "Takıma daha fazla takviye yapıp, güçlendirmek gerekiyor. İç sahada da kazanmaya başlarsak taraftarların takımlarına sahip çıkacağını düşünüyorum. Takviye yapmamız lazım. 3 Haziran'ı geçeceğiz önce. 4 Haziran'da da Aykut Hoca ile karşılıklı oturup konuşacağız; anlaşacağız. Biz bir şeyler anlatacağız, o da anlatacak. Hücum eden, çok gol atan, az gol yiyen bir takım oluşturmasını isteyeceğiz. O da 'Ben böyle yapmam demeyecektir' herhalde. Fikirlerimiz bir yerde ortak noktada buluşuyorsa sorun yok demektir" ifadelerini kullandı.

"AYKUT DÜRÜST, NAMUSLU, KARAKTERLİ BİR ÇOCUK"
Aziz Yıldırım "Aykut karakterli bir çocuk, teknik adam. Dürüst, namuslu birisi. Toplumda böyle insanları bulmak zor. İşini seven, size zarar vermeyecek pozisyonda çalışan birisini bulmak gerçekten zor. Aykut'un bir hatası var. Çabuk morali bozulan, her şeyde % 100 sorumluluk aldığı için, yanlış giden bir şeyde hemen mutsuz olan bir kişi. Tüm dünyası hemen değişiyor. O an kırılma noktasını yaşıyor. Daha cesaretli olsa, 'sonunda hesabını veririz' dese hem kendisi rahatlayacak hem biz rahatlayacağız. Aykut Hoca, Osmanlıspor maçından sonra her şeyi olumsuz düşünüp iki gün kafasını dinleme pozisyonu yakaladı. 'Bir yanlışlık varsa hepimizin yanlışı, sorumluluk benim' dedim ve devam ettik. Ben sene ortasında hoca göndermem, sene sonunda gönderirim. Geçmişte yaptık bu hatayı. Sezon ortasında hoca değiştirmenin bir etkisi yok. Bir şey fark etmiyor. Aynı futbolcular, aynı oyun devam ediyor" dedi.

"4-5 OYUNCU TRANSFER EDECEĞİZ"
Transferle ilgili açıklamalar da yapan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım "4-5 oyuncu transfer takviyesi yapacağız. Hazırlıkları yapıyoruz ama detayları veremem tabii. Bir altyapı hocası ile anlaştık. Kendisi Dünya Kupası'na gidecek. O yüzden ismini açıklayamıyoruz. Söylemekten mutluluk duyarız ama kendisi şimdilik açıklamasını istemiyor" şeklinde konuştu.

Aziz Yıldırım'ın diğer açıklamaları şöyle:

BEN GELMEDEN TAKIM KÜME DÜŞÜYORDU
"Ben gelmeden önce futbol takımı kümede averajla kaldı. Küme düşüyordu neredeyse. Bizim zamanımızda az şampiyon olduk. Neden az peki? 2006'da Denizli maçı, Rize'deki maçtan sonra kurşunlanma olayı... Böyle 4 şampiyonluk gitti. Bunların hepsini koyduğunuz zaman futbolda çok başarısız diyemeyiz aslında.

TÜRKİYE'DE AMATÖR SPORLARI BEN SEVDİRDİM
Ben 20 sene Fenerbahçe Başkanlığı yaptım. İyi ve kötü günler yaşadım. Voleybolda ve basketbolda Avrupa şampiyonlukları yaşattık. Atletizmde Ramil Guliyev'i 7 senelik çalışmanın ardından, Usain Bolt'tan sonraki şampiyon yaptık. 'Kim bu adam?' dediler. Masa tenisinde, kürekte şampiyonluklar kazandık. Tüm amatör şubelerde başarılı olduk. Türkiye'de amatör sporu ben sevdirdim. Ben ortaya çıkarttım. Fenerbahçe gibi dünyada amatör şubelerde başarı yakalayan, bütçe ayıran var mı? '400 milyon Euro borcumuz var' diyoruz. Bu borcun 222 milyon Euro'su amatör şubelerden.

BEN GELMEDEN ÖNCE STAT DOLMUYORDU
Taraftarın istediği futbolu sahaya yansıtamadığımız için tribünlerimiz dolmadı. Bir oyun sistemi kurulmaya çalışılıyor. Bunu Aykut Kocaman, 2011'de kurmuştu. O takım takviye yapılarak Türkiye'yi domine edecekti. 3 Temmuz'dan sonra o takım bozuldu. Tüm futbolcular takımdan ayrıldı. Gidenlerin yeri hemen dolmadı. Ben gelmeden önce Fenerbahçe tribünleri hiç dolmuyordu. İyice bakın. 25 bin kapasitesi vardı stadın en fazla 15 bin oluyor. Biz 50 bine çıkarttık stadı. En iyi zamanımızda bile 30-35 bin kişiye oynadık. Kimse diyemez ki her maçı 50 bin kişiye karşı oynadık diye. Sezonu 29 bin taraftar ortalaması ile bitirdik. Galatasaray'ın stadı neden doldu bu sezon? İç sahadaki performansından dolayı. Biz de içerideki maçları kazansaydık bizim de stadımız dolardı. Şampiyon olmak istiyorsanız içerideki 17 maçın 16'sını kazanmanız gerekiyor zaten.

Taraftarlar arasında 10 senedir muhalefette olanlar var. Onlar da seçim sürecine kaptırdılar kendisini. Göztepe maçında oyunculara bağırdılar, 2-1 kazandık. En çok bağırdıkları Dirar, son dakikada golün asistini yaptı. Sosyal medyada 'Fenerbahçeliyim' diyenler 'bilet alma, kombine alma' diye propaganda yaptı. Bu yüzden stadımız dolmadı. Fenerbahçe taraftarı bölündü. FETÖ'nün beceremediğini biz becerdik!"



İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile bir araya geldi

Bu görüntüler Türkiye'den! Gökyüzü kırmızıya boyandı

Yerli ve milli menenjit aşısı için büyük adım

"Koca Yusuf TP1500" Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı

Nihal Candan'a tahliye kararı

Bakan Mehmet Şimşek'in gözü makam araçlarında

İsrail saldırısında öldürülen annesinin rahminden kurtarılan bebek hayatını kaybetti

Kişiye özel ilk cilt kanseri aşısı test ediliyor

Ticaret Bakanlığı IBAN kiralama ilanlarına karşı vatandaşları uyardı

Öğretmene yumruk atan veli tutuklandı

MHP'nin bayramlaşacağı dört parti belli oldu

Özgür Özel, “Kimsenin gözünün yaşına bakmam”

Lütfü Türkkan’dan Meral Akşener’e: Kararını gözden geçir

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere tabelaları astı

Seçim yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat!

Ne Özel ne de İmamoğlu faktörü! Kılıçdaroğlu, seçimdeki başarıyı 3 nedene bağladı

Körfez'de seçim sonuçlarına yapılan itiraz reddedildi

İzmit Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri belli oldu

Derinceliler, Atasoy Bilgin’e sandıkta şok yaşattı!!

Saide Arslan Çalışkan'dan, Nail Çiler, partilileri ve gazetecileri hedef alan zehir zemberek suçlamalar!

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Dolar bugün ne kadar?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

NakitCoins: Güvenli Kripto Para Alım Satım Platformu

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Rüya Şükran Güvenç turnuvanın en iyisi seçildi

Amatör ligde tekmeler havada uçtu

Derince Birlikspor, kupasını Başkan Gökçe’nin elinden aldı

Kocaelispor - Bandırmaspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig: Kocaelispor: 3 - Bandırmaspor: 1

Darıca Gençlerbirliği amatör lige düştü

Milli okçular Avrupa rekoru kırdı

PFDK’dan, Ümraniyespor ve Kocaelispor’a ceza

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Gaziantep deplasmanında

Play-Off tarihleri açıklandı

Hangi Evlilik Yüzüğünü Seçmelisiniz?

Mek Jet Ambulans Uçak Kiralama Hizmetleri

Rüya Şükran Güvenç turnuvanın en iyisi seçildi

Kocaeli Şehir Hastanesi bir yılda 2 milyon hastaya sağlık hizmeti sundu

İzmit Belediyesi müdürlüklerinde devir teslim töreni yapıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile bir araya geldi

Vali Yavuz Beraberindeki Heyetle Mersin’de Bir Dizi Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu

Kocaeli Üniversitesi’nin A-NEST Sekretaryası görevi başladı

Gebze Belediyesi Dağ Bisikleti Turnuvası Nefes Kesen Mücadeleye Sahne Oldu

Kocaeli Şehir Hastanesi’nin Açılışının Birinci Yıl Dönümü Kutlandı

Bünyamin Çiftçi, Çayırovalılarla bir arada

Amatör ligde tekmeler havada uçtu

Bu görüntüler Türkiye'den! Gökyüzü kırmızıya boyandı

Yukarı Hereke-Dilovası Çerkeşli yolu tam sürat

5 asırlık şaheser UNESCO ile dünyaya açılacak

İtfaiyeden sincap kurtarma operasyonu

Derince Birlikspor, kupasını Başkan Gökçe’nin elinden aldı

Spor salonuna giderken ölümden döndü

Gençler doğayla buluştu

Çay ocağının camını kıran şahsı vurdu

Kocaelispor - Bandırmaspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig: Kocaelispor: 3 - Bandırmaspor: 1

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Haftanın ilk gününde hava nasıl?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Dolar bugün ne kadar?

Kara Yollarında Durum

Benzin ve motorin fiyatları

KO-MEK İlçe Sergileri heyecanı başlıyor

Darıca’da sünnet şöleni kayıtları devam ediyor

Yükleniyor