Tarih: 13.07.2018 11:22

Azar Görüntülü Chat

Facebook Twitter Linked-in

190’dan fazla ülkeyi, tamı tamına 29 bölgeyi kapsayan Azar’ın erişim alanı, kullanıcı için kapılarını dünyaya açmış durumda. Kuzey Avrupa’dan tutun, Avustralya’ya dek Azar kullanıcılarına erişme imkanınız mümkün. Türkiye’de de bir hayli fazla kullanıcısı olup rağbet gören uygulama Azar’ı bu yazımızda sizlere daha detaylı anlatacağız.

En İyi Ücretsiz Görüntülü Chat Uygulaması

Azar, hem Google Play’de hem de App Store’da oldukça yüksek bir puana sahip: 4.2. İndirilme sayısı 100 milyonu aşan ve kullanıcıların birbirleri ile eşleşme sayısı 36 milyarı bulan Azar’ın kullanıcı kitlesi her geçen gün daha da artıyor. Sunduğu fonksiyonlar, gerçekten bu popülariteyi hak ettiğini gösteriyor.

Azar, 190’dan fazla ülkede faaliyet göstermenin bir sorumluluğu olarak, 19 dilde metin çevirisi ve sesli çeviri yapıyor. Görünüşte basit bir görüntülü chat uygulaması olduğu düşünüldüğünde, bu gerçekten çok iyi bir özellik. Dil engelini aşarak dilediğiniz yerdeki insan ile iletişime geçebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra, 100 milyondan fazla indirme sayısı olan bir uygulamanın eşleşme sayısının da 36 milyar gibi yüksek bir oranda olduğunu söylemiştik. Özetle, Azar sohbet programı size yalnızlığa elveda deme garantisi veriyor diyebiliriz. Bir de size en iyi partneri bulabilmek için filtreleme seçenekleri var.

Premium üyelik ile bölge ve cinsiyet tercihi yaparak size en uygun kişiyi bulma şansınız artıyor. “Değerli taş” denilen bir nevi sanal para ile uygulama içi alışveriş yaparak bu özelliği aktifleştirebiliyorsunuz. Değerli taşlar ile ekstra görüntülü arama satın alabilir, sohbet geçmişinizden sohbetinden memnun kaldığınız insanları bulup arkadaş listenize ekleyebilirsiniz. Cinsiyet ve bölge seçebilmenin yanı sıra, üyelik esnasında seçeceğiniz ilgi alanlarınız ile sizin için en iyi partneri çok daha kolay bulabilirsiniz.

İlgi alanları, sohbet edeceğiniz kişi ile ortak noktalarınızı görmenizi ve daha kolay sohbet konusu bulabilmenizi sağlıyor. Instagram hesabınızı da dilerseniz Azar hesabınıza entegre edebiliyorsunuz. Böylelikle kullanıcıların profil fotoğrafından daha çok fotoğrafa erişip, gerçek halini daha iyi tahmin edebiliyor; böylelikle hayal kırıklığını en aza indirgeyebiliyorsunuz. Eğer sizi rahatsız eden ya da konuşmayı sürdürmek istemediğiniz kullanıcılar varsa; onları da engelleme seçeneği ile kendinizden uzaklaştırabiliyorsunuz.

Hem Mobilde Hem Masaüstünde Kullan!

Azar mobil uygulamasından yukarıda bahsettik ve oldukça kullanışlı bir arayüze sahip olduğunu söyledik. Telefonun küçük ekranına hapsolmak istemeyen kullanıcılar için Azar’a web browser üzerinden de eşilebilmekte. Yalnızca Google Chrome üzerinden erişilebilen Azar’ın web versiyonu, kullanıcılar tarafından oldukça beğeniliyor. Kolay anlaşılan arayüzü ve gece modu seçeneği ile kullanıcıların gözünü yormamış oluyor.

Daha Fazlasını İsteyen Kullanılacak İçin VIP Üyelik!

Azar görüntülü chat uygulamasının ücretsiz olduğunu dile getirmiştik. Ancak mevcut özelliklerin daha da ötesine geçmek isteyen kullanıcılar var ise, VIP üyelik satın alabilirler. Kendilerini farklı konumdaymış gibi gösterebilen eşsiz konum, 29 bölge içinden sınırsız bölge tercihi, kullanıcı adı değiştirme, ön kamera kullanma zorunluluğundan kurtulup arka kamera kilidini açma, uygulamayı reklamsız olarak daha refah kullanma, ve profil fotoğrafı üzerinde görünen VIP rozeti kullanma gibi özellikler için VIP üyelik satın alınabilir. Azar Facebook, Twitter ve Youtube sosyal medya hesaplarında da oldukça güncel ve son geliştirdikleri özellikleri paylaşmaktalar. Siz de uygulamaya dair gelişmeleri en kısa sürede ulaşmak için bu hesapları takip edebilirsiniz.

azar.png




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —