Tarih: 03.08.2022 18:09

Aylık Araç Kiralama Avantajları Nelerdir?

Facebook Twitter Linked-in

Son dönemlerde hem bireysel, hemde kurumsal olarak oldukça ekonomik çözümler sunduğu için tercih sebebi olan oto kiralama, aylık araç kiralama avantajları ile de en çok talep gören hizmet arasında yer almaktadır.

Dilenen marka ve modeldeki arca ulaşabilme, iş, seyahat, tatil yada her ne sebeple olursa olsun istenen aracı, istenen sürede kiralanabilecek alternatiflere sahip olan araç kiralamada 

aracın bütün sorumluluklarının acentelere ait olmasından ötürü, kiracıya sadece aracı kullanma konforu kalmaktadır.

Otoların dönemlik bakım, lastik değişimi, kasko, sigorta, muayene ile tüm iç ve dış donanımların bakımları oto kiralama firmaları tarafından yapılmakta olup, trafiğe çıkmaya engel teşkil edecek hiç bir aksaklıklara mahal vermeyen genç araçlar kiralamaya çıkarılmaktadır.

Özellikle kurumsal firmaların daha çok talep ettiği aylık araç kiralamalar, toplantı, anlaşma, iş takibi, organizasyonlar gereği faal çalışan departmanlar için doğru bir seçenektir. Bu sebeple hem operasyonel hem de finansal  olarak aylık oto kiralamayı daha konforlu bulan firmalar, oto bakım ve giderlerine ayıracakları bütçeyi, hizmet odaklı yatırımlara yönlendirerek hem tasarruf hem kazanç sağlamaktadırlar. Bu sayede kiralama bedelini gider olarak göstererek vergi indiriminden faydalandıkları gibi, şirket giderlerini de düşürerek, çalışma performanslarını aksaksız yürüte bilmektedirler.

Aylık araç kiralama avantajları




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —