Tarih: 16.09.2018 14:29

‘Ay’lardan Biz’ sanatseverler ile buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Değirmendere Sanat Evi’nde düzenlenen “Ay’lardan Biz” konulu karma resim sergisi açılışına Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ümran Ceyhan, Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri ve Sanat Galerisi Müdürü Fatih Bayram ve sanatseverler katıldı. 60 eserin yer aldığı sergi 19 Eylül tarihine kadar gezilebilecek.

YURTDIŞINDA SERGİ

Ev sahibi sanatçılar Ayşegül Akın ve Aydan Özgen açılış konuşmasında, “ Gölcük Belediyesi sanata, sanatçıya gerçek anlamda değer ve destek veren bir belediye ve kendilerine buradan teşekkür ediyoruz. Sanata ilginin olduğunu görmek bizleri çok mutlu etti. Sanatseverlere teşekkür ediyoruz. Hedefimiz yurtdışında bir sergi açmak” ifadelerini kullandılar.

İLGİDEN MEMNUNLAR

Öte yandan Sanatçılardan Ayşegül Akın 1992’den beri karma ve kişisel sergi açtı. Halen Donanma Kültür Merkezi’nde usta öğretici olarak eğitim veriyor. Değirmendere’deki özel atölyesinde özel dersler veriyor. Ressam Aydan Özgen ise İstanbul’da çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca sanatçının birçok ödülü bulunuyor. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —