Tarih: 14.03.2013 10:31

Aydın Ünlü pişmiş aşa su kattı!

Facebook Twitter Linked-in

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Darıca programı büyük bir coşku ile sona ererken program bitişinde il başkanı Aydın Ünlü’nün Bahçeli’ye Darıca GB atkısı yerine Kocaelispor atkısı vermesi büyük tepkilere neden oldu.Ünlü’nün ayrıca atkıyı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin boynuna ters bir şekilde asması ise tepkileri iki katına çıkardı.

 

Aydın Ünlü’nün kimseye sormadan yaptığı bu davranışın Darıca’da tepkilere neden olduğunu söyleyen partililer, “Burada şampiyonluk yolunda koşan bir Darıca GB varken neden düşme potasında olan Kocaelispor atkısı veriliyor. Ayrıca Kocaelispor atkısını İzmit merkezde düzenlenen bir programda da verebilirdi, Ünlü’nün bu tavrı hiç de şık olmadı ve programa gölge düşürdü” dediler. 

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Aydın Ünlü’nün kendi boynuna ters bir şekilde astığı atkıyı hemen çıkartarak MHP’nin Büyükşehir adayı olmasına kesin gözü ile bakılan eski Milli futbolcu Saffet Sancaklı’nın boynuna astı. Sancaklı ise bu atkı ile salonda bulunanlara ülkücü selamı ile selamladı. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —