• BIST 100

    10082,77%1,69
  • DOLAR

    32,48% 0,18
  • EURO

    34,75% 0,15
  • GRAM ALTIN

    2441,94% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74

Aydın Ünlü, güven tazeledi

Geçtiğimiz aylarda ilçe kongrelerini tamamlayan MHP Kocaeli İl Teşkilatı’nın 12. Olağan kongresi gerçekleştirildi.

POLİTİKA 21.05.2017 15:27:00 0
Aydın Ünlü, güven tazeledi

MHP Kocaeli İl Teşkilatı’nın kongresi  Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongre saat 12.00’de mehter takımının gösterisiyle başladı.Ardından program saat 13.00’te İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla salonda devam etti. Geçtiğimiz günlerde adaylık açıklamasında bulunan Faruk Bostan’a disipline sevk edildiğine ilişkin tutanak gönderildiği için Bostan kongrede aday olamadı.

ÜNLÜ TEK ADAY

Mevcut başkan Aydın Ünlü partisinin il kongresinde tek aday olarak girerek tekrar il başkanlığına getirildi. Kongrede 638 il delegesinin oy kullanma hakkı bulunuyor. Yapılan kongrede 32 asil-32 yedek yönetim kurulu, 7 asil-7 yedek il disiplin kurulu üyesi ve 24 üst kurul delegesi belirlendi. Kongrenin divan başkanlığını Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı yaptı.

GENİŞ KATILIM

Ülke genelinde 41 ilde eş zamanlı olarak yapılan  MHP’nin il kongresine başkan Aydın Ünlü diğer partilerin il başkanlarını da davet etti. İl başkanlarından AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan partisinin Ankara’daki 3. Olağanüstü büyük kongresinde olduğu için katılım göstermezken, İl başkanlarından sadece DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu  MHP İl kongresine katılım gösterdi. MHP İl Teşkilatının 12. Olağan kongresine MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Eski Milletvekili Kemal Köse, Kamu Sen İl Temsilcisi Yaşar Şanlı, Kocaeli Emlakçılar Derneği (KEMDER) Başkanı Alpay Hacıoğlu,  Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, ilçe başkanları ile çok sayıda partili katılım gösterdi.

BAHÇELİ’NİN MESAJI OKUNDU

Program İstiklal Marşı ve Saygı duruşuyla başladı. Ardından başkan Aydın Ünlü’nün konuşmalarından oluşan kısa bir sinevizyon gösterisi katılımcılara izlettirildi.  Ardından Gebze İlçe Başkanı Ferit  Taşdemir tarafından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin  gönderdiği mesaj partililere okundu. Bahçeli’nin kongre mesajının okunmasından sonra faaliyet raporu katılımcılarla paylaşıldı. Faaliyet raporunun okunmasının ardından mali rapor oylandı ve ibra edildi.

“GELECEĞİN TÜRKİYESİ’Nİ KURACAĞIZ”

Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah Taşkın kongrenin ilk konuşmasını gerçekleştirdi. Taşkın konuşmasında, “Bugün bir olmanın günüdür. Bundan sonrada bir olacağımızı ilan etme günüdür. Bu ses başbuğumuzun zindanlardan, tabutlardan çıkarak verdiği sestir. Bu ses şahsi menfaat peşinde koşanların değil dün sahip çıktığı davasına bugünde biat edenlerin sesidir. Bu ses davasını, tüm değerlerin üstünde tutan Ülkü Ocaklarının sesidir. Biz Ülkü Ocakları olarak dün olduğu gibi bugün de yüce Türk Milletine hizmet etmekten onur duymaktayız. Genç nesillerimizi manen donatarak geleceğin güçlü Türkiye’sini kuracağız. Ne mutlu Türküm diyene” şeklinde konuştu.

“KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDİM”

Taşkın’ın ardından MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü sahneye elinde balon tutan çocuklarla çıktı. Ünlü sözlerine dua ederek başladı. Duanın ardından sözlerine devam eden MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Cesaretli olmayan hiçbir dava başarılı olamaz. Ülkücüler şerefli bir bayrağın taşıyıcısıdırlar. Milli namus varlığımızın teminatıdır der Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli.  92 yılında girdiğim siyasi hayatımın belki de en verimli dönümündeyim. Ben size hizmet için geliyorum diyerek bir söz verdim. Ben o protokole oturamayanların sesi olacağım dedim. Başkanlığımdan beri MHP İl Başkanlığının kapısının kapanmadığını gördünüz. Hiçbir ülkücüyü makamımdan kaynaklanan bir güçle ötekileştirmedim” dedi.

“KOCAELİ DİK DURMAYI BAŞARDI”

“Yok sayılmış bir ülkücü hareket vardı” diyen Ünlü, “Bugün Ülkücü hareket devletten hak ettiğini alacaktır. Kongremizi yapıyoruz. 2019 belediye ve genel seçimlerinde MHP’den çıkarabildiği milletvekili, belediye başkanlarının altyapısı burada çıkacaktır. 15 Temmuz sürecine kadar MHP bitti diyenlere rağmen Kocaeli teşkilatlarının  büyük çoğunluğu dimdik durmayı bilmiştir. Ben herkesle övünüyorum. Evet çatlak sesler çıktı, baskılar yapıldı. Kendi içinden istifa edenler, kaos görüntüsü vermek isteyenlere rağmen Kocaeli teşkilatı dik durmayı başardı. Çünkü gerçek ülkücüler buradaydı ve her zamanda burada olmaya devam edecektir” dedi.

“BAŞARMAK ZORUNDAYIZ”

Partilileri yanlış yola götürmediğini ve doğru kararlar aldığının altını çizen Ünlü, “Biz kimseye Milliyetçilik, ülkücülük oynatmayacağız dedik. Ülkücü emek verir dedik ama orada burada oturup teşkilata gelmeyenlerin söz hakkı yoktur dedik ve bugünlere geldik. Kafanız dik olsun, ayağınızı sağlam basın. MHP gümbür gümbür geliyor. Hepimiz ülkücüyüz. 15 Temmuz’da ülkeyi kurtaran adamın temsilcileriyiz. Dışarıda oturanlar değil, az gibi gözüken ama özgül ağırlığımızın farkında olan bir siyasi partiyiz. Hak ettiğini alacak Ülkücüler. Önümüzdeki dönem zor olacak.  Etkili Sandık Gönülleri çok önemli. MHP’de parayı verenlerin değil emek verenlerin bir yere geleceği bir yapı kurmanın mücadelesini veriyoruz. Ülkemizin geleceği için birazcık endişemiz varsa başarmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

“REFERANDUMDA 184 BİN EVET MHP’LİDEN”

“16 Nisan Referandumunda 184 bin MHP’li evet dedi” diyen Aydın Ünlü, “Bu kayıtlıdır bizde. Biz bunu belgeleyerek genel merkeze gönderdik. Yarın kaç milletvekili çıkaracağımızı bilen bir yapı kurmak zorundayız. Teşkilat burada. Biz olmadan bu teşkilat olmaz diyenlere inat Kocaeli Ülkü Ocakları binasını almış durumda. Önümüzdeki süreçte Gebze ilçe teşkilatımızın binasını alacağız. Her teşkilat kurumsallaşacak. MHP güçlü bir siyasi partidir. Ülkücülere tepeden bakan bir teşkilat değiliz biz. Ülkücüler birbirini kötüleyen değil birbirini motive eden bir yapıyı kuracağız. Tamamen amacım bu. Bir daha size hizmet için geliyorum. Biz milletvekili olmak için değil ülkücülere hizmet için geliyorum. Sabah 9.00’da partideyim. Yine bana gece 02.00’de ulaşacaksınız. Bu partide bana ne görev verilirse yaptım. Her partilimin emrindeyim” diye konuştu.

“FETÖ’NÜN PANZEHİRİ BURADA”

“Artık genel merkezini anlayan bir yapı olacak Kocaeli’de” diyen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP’nin lideri vardır, genel başkanı yoktur. Bu değiştirilemez. Siyasi çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ramazan bayramının ardından yoğun bir eğitim programımız olacak. Bunu başarmak zorundayız. Bunu başarırsak 2019’da sürprize imza atacak. İlçe başkanlarıma güveniyorum. Tek ses bugün ilçe başkanlarım, fitne fesat yok. Ocak teşkilat beraber nice güzel günlere. FETÖ’nün panzehiri burada” ifadeleriyle sözlerini sonlandırdı.

“ÜLKÜCÜ OLMAK ZOR ZANAAT”

Ünlü’nün ardından söz alan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, “Kongremiz hayırlı uğurlu olsun. Kocaeli teşkilatları genel merkezin nezdinde son derece prestij sahibi. Liderini çok iyi anlayan bir teşkilatız biz. Ülke zor durumda. İktidarın bazı hatalarından dolayı artık birçok terör örgütü konuşlanmış vaziyettedir. PKK şehirde eskiden yapılanamamıştı. Ama ihanet süreci dediğimiz dönemde PKK şehirlere indi, bombaları, silahları depoladı. Şu anda PKK değil birçok terör örgütü ülkemizi bölmeye çalışıyor. Bugün ülkücü olmak zor zanaat. Ben hepinizle gurur duyuyorum. Biz yazmadığımız senaryoda oynamayız” dedi.

YÖNETİM KURULU ASİL

Başkan Aydın Ünlü, Erkan Azeri, İzzet Erdem, Hamza Güloğlu, Ercan Bayrak, Tuncay Batı, Gürcan Kolay, Bayram Karaaslan, Havva Köse, Sami Acıkök, Hüseyin Çakıroğlu, Vahap Nuhoğlu, Recep Özcan, Ergül Keskin,  Ali Osman Özkan, Halil Yardım, Mustafa Kayış, Eşref Ayhan Arpacı, Doğan Bekiroğlu, Tamer Aykurt, Yücel Kantar, Coşkun Öztürk, Murat Yılmaz, Süleyman Gökbayrak, Gökmen Türengül, Selman Cici, Ertan Yılmaz, Doğan Ak, Veday Kuru, Yaşar Arslan, Cemal Elinegüven, Fatih Demir ve Ali Sayar.

İL DİSİPLİN KURULU ASİL

M. Yılmaz Çakıroğlu, Atabey Yalçıntaş, Sevil Erdem, Davut Aslan, Ümit Aydoğdu, Sinan Pehlivan ve Ömer Kaymak.

ÜST KURUL DELEGELERİ ASİL

Aydın Ünlü, Erkan Azeri, İzzet Erdem, Ercan Bayrak, Ahmet Yalçınöz, Ahmet Ferit Taşdemir, Zeki Gürsu, Murat Kalender, Kemal Köse, Muzaffer Sayıcı, Melikşah Taşkın, Zeki Omurca, Bilal Çakır, Adem Emre Aygün, Çetin Öksüz, Hamza Güloğlu, Tuncay Batı, Sami Acıkök, Mahir Demirayak, Erdal Kabaca, Polat Ağralı, İsmail Okumuş, Mehmet Doğan, Benal Ünlü. 


Hangi Evlilik Yüzüğünü Seçmelisiniz?

Mek Jet Ambulans Uçak Kiralama Hizmetleri

Rüya Şükran Güvenç turnuvanın en iyisi seçildi

Kocaeli Şehir Hastanesi bir yılda 2 milyon hastaya sağlık hizmeti sundu

İzmit Belediyesi müdürlüklerinde devir teslim töreni yapıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile bir araya geldi

Vali Yavuz Beraberindeki Heyetle Mersin’de Bir Dizi Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu

Kocaeli Üniversitesi’nin A-NEST Sekretaryası görevi başladı

Gebze Belediyesi Dağ Bisikleti Turnuvası Nefes Kesen Mücadeleye Sahne Oldu

Kocaeli Şehir Hastanesi’nin Açılışının Birinci Yıl Dönümü Kutlandı

Bünyamin Çiftçi, Çayırovalılarla bir arada

Amatör ligde tekmeler havada uçtu

Bu görüntüler Türkiye'den! Gökyüzü kırmızıya boyandı

Yukarı Hereke-Dilovası Çerkeşli yolu tam sürat

5 asırlık şaheser UNESCO ile dünyaya açılacak

İtfaiyeden sincap kurtarma operasyonu

Derince Birlikspor, kupasını Başkan Gökçe’nin elinden aldı

Spor salonuna giderken ölümden döndü

Gençler doğayla buluştu

Çay ocağının camını kıran şahsı vurdu

Kocaelispor - Bandırmaspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig: Kocaelispor: 3 - Bandırmaspor: 1

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Haftanın ilk gününde hava nasıl?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Dolar bugün ne kadar?

Kara Yollarında Durum

Benzin ve motorin fiyatları

KO-MEK İlçe Sergileri heyecanı başlıyor

Darıca’da sünnet şöleni kayıtları devam ediyor

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile bir araya geldi

Bu görüntüler Türkiye'den! Gökyüzü kırmızıya boyandı

Yerli ve milli menenjit aşısı için büyük adım

"Koca Yusuf TP1500" Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı

Nihal Candan'a tahliye kararı

Bakan Mehmet Şimşek'in gözü makam araçlarında

İsrail saldırısında öldürülen annesinin rahminden kurtarılan bebek hayatını kaybetti

Kişiye özel ilk cilt kanseri aşısı test ediliyor

Ticaret Bakanlığı IBAN kiralama ilanlarına karşı vatandaşları uyardı

Öğretmene yumruk atan veli tutuklandı

MHP'nin bayramlaşacağı dört parti belli oldu

Özgür Özel, “Kimsenin gözünün yaşına bakmam”

Lütfü Türkkan’dan Meral Akşener’e: Kararını gözden geçir

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere tabelaları astı

Seçim yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat!

Ne Özel ne de İmamoğlu faktörü! Kılıçdaroğlu, seçimdeki başarıyı 3 nedene bağladı

Körfez'de seçim sonuçlarına yapılan itiraz reddedildi

İzmit Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri belli oldu

Derinceliler, Atasoy Bilgin’e sandıkta şok yaşattı!!

Saide Arslan Çalışkan'dan, Nail Çiler, partilileri ve gazetecileri hedef alan zehir zemberek suçlamalar!

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Dolar bugün ne kadar?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

NakitCoins: Güvenli Kripto Para Alım Satım Platformu

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Rüya Şükran Güvenç turnuvanın en iyisi seçildi

Amatör ligde tekmeler havada uçtu

Derince Birlikspor, kupasını Başkan Gökçe’nin elinden aldı

Kocaelispor - Bandırmaspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig: Kocaelispor: 3 - Bandırmaspor: 1

Darıca Gençlerbirliği amatör lige düştü

Milli okçular Avrupa rekoru kırdı

PFDK’dan, Ümraniyespor ve Kocaelispor’a ceza

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Gaziantep deplasmanında

Play-Off tarihleri açıklandı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16

YAZARLAR