Tarih: 28.06.2016 12:16

AYDIN ÜNLÜ: 10 TEMMUZ’DA KURULTAY OLMAYACAK

Facebook Twitter Linked-in

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü, "Ramazan ayının son dilimine girdiğimiz şu günlerde, kentimizin geçmiş belediye başkanlarından Sefa Sirmen’in cezaevine girmesini üzüntüyle karşıladığımızı bilmenizi isterim. Bu kentte taş üstüne taş koyan, hizmet eden herkese saygıyı borç biliriz. Gözümüzün önünde aleni olarak hukuka aykırı iş yapanlar, yarın aynı adaletin kendilerine lazım olacağını kestiremiyorlar. Siyaseti intikam güdüleriyle yapanlar bu kentin huzurunu da bozuyor. İzgaz gibi önemli bir özvarlığı ‘kızımıza iyi bakın’ gibi sulu esprilerle Fransızlara satanlar, işte asıl düşünmesi gereken onlardır. İzgaz gibi kurumların satışından elde edilen gelirler nerelere gitmiştir bu belli değildir. Sefa Bey’e tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi. 

MUHALİFLER DE DAVETLİ
Ünlü konuşmasına şöyle devam etti: "2 Temmuz’da Genel Başkan’ımız Kocaeli’ye gelecektir. İlk defa MHP siyasetinde genel başkanımız Kocaeli’de bir iftar programı yapacaktır. Bunun için bir komisyon kuruldu. Körfez ilçede toplantı yapıldı. Profesyonel çalışacak kişilerle alakalı ve yemek firmasıyla ilgili toplantı yapıldı. Ülkücü harekete yakışır bir şekilde iftar programı yapacağız. MHP’nin ESG (etkili sandık görevlisi) dediği hem 7 Haziran’da hem 1 Kasım’da görev alan arkadaşlarımız orada olacak. Çalış dediğimiz arkadaşlara gelin iftarımızı yapacağız demiştik. 3 bin 4 bin civarında arkadaşlarımızı ağırlayacağız. Başkanımızı Uzunçiftlik turnikelerinten alarak direk iftar alanına ineceğiz. Misafir il başkanlarımız olacak ve vekilimiz Saffet Sancaklı katılım gösterecek. Muhalifleri de çağıracağız. Tüm üst kurul delegelerimizi bir kaç tanesi hariç çağırmayacağız. Ulaşabildiğimiz tüm arkadaşlarımızı iftar programına davet edeceğiz. Antikkapı yeşil alandaki iftarımıza tüm dava arkadaşlarımızı davet ediyoruz."

YOLDA KALIRLAR
Devlet Bahçeli’nin verdiği kararların ne kadar haklı olduğunun da altını çizen Ünlü, "Yürütmeyi durdurma kararı verildi ve ardından 10 Temmuz kongresini yapamazsınız açıklaması geldi. Bu süreçte Genel Başkan’ımız ne söyleyecek bilmiyoruz. Ama yapılamayacağı gözüküyor. Çadır tiyatrosu yapanlar bizleri nerelere sürükledi görüyoruz. MHP Türk milletinin kırmızı çizgilerinin olduğu bir partidir. Zaman ve sabır kavramı çok önemlidir demiştim. Devlet Bahçeli istifa etsin diye birileri bağırdı ve ardından çadır tiyatrosu yaptı. Muhalifler bu süreçten sonra da partimizin içinde olmaya devam edecektir. Bu süreç hassastır ve tren kaçmadan herkes trene binmek zorunda. Treni kaçırırlarsa yolda kalacaklardır" dedi.

MHP’YE OPERASYON YAPILDI
Bütün kanalların reyting için MHP’yi konuştuğunu vurgulayan Ünlü, "Gece gündüz MHP’nin konuşulması CHP ve AK Parti’nin tıkandığının göstergesidir. Bu süreçte kazanan yine MHP olacaktır. Bu hassas süreç atlatılacaktır. MHP’ye operasyon yapıldığı aşikardır. Ele geçirilmeye çalışıldık. Bazı arkadaşlarımız bu rüzgara kapıldı. Onun için kripto paralelcileri deşifre ettik. Ne yaparlarsa yapsınlar bizim birlikteliğimizi bozamayacaklar. Bir kaç kişi tabii ki de kopacaktır partiden. Ama dağdan bir kuş uçmuş kimsenin umurunda olmaz. 2019 alt yapısı için herkes omuz omuza bu mücadelenin içinde yer alacaktır" diye konuştu. 

SOSYAL MEDYA BALKONDUR
Ünlü son olarak şunları söyledi; "Sosyal medya kullanımına artık daha fazla dikkat etmelerini bende dahil olmak üzere tüm teşkilat mensuplarına ricada bulunuyoruz. Şahıslar üzerinden parti ismini yıpratmak, harekete zarar vermek kimseye yakışmaz. Daha önce her kademesinde görev aldığımız bu kutlu harekete bundan sonra da hizmet vermeye devam edeceğiz. Önemli olan sokağa çıkıldığında birbirimizin yüzüne bakabilecek asgari saygıyı birbirimize göstermek durumundayız. Sosyal medya balkondur. Balkonda iç meseleler konuşulmaz. Hakaret içerikli söylemler bulunmamalı. Sizin yazdığınıza çocuğuz ve aileniz de ulaşmaktadır. Herkes bunu bilerek bu mecrayı kullanmalıdır."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —