Tarih: 29.11.2011 16:55

Avrupa'nın en büyük SPA'sı Balıkesir'de açılıyor

Facebook Twitter Linked-in

 

Kaz Dağları’nın eteklerinde bulunan, dağ, deniz, tarih ve sağlık turizminin bir arada yaşanabildiği dünyanın en önemli coğrafi bölgeleri arasındaki Güre beldesinde 85 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Avrupa’nın en büyük termal tesisindeki spa merkezi 02 Aralık Cuma günü saat 15.00’te hizmete açılacak.

 

Hattuşa Astrya Termal Resort – Spa merkezi İşletme Müdürü Tansel Demirbaş, Avrupa’nın en büyük termal otel ve tesislerini Güre beldesinde inşa etmeye devam ettiklerini söyleyerek, tesisin modern ve hijyenik spa merkezini tamamladıklarını bildirdi. Demirbaş, “85 bin metrekarelik alanı ile Avrupa’nın en büyük termal spa merkezini tamamlamış bulunuyoruz. Bay - bayan kapalı termal havuzlar, masaj odaları, Türk hamamları, saunalar, buhar odaları, Fin hamamları, kuaför salonları, cilt bakım odaları, vitamin kafe, spor salonları, çamur odaları, şok odaları ve kar çeşmeleri ile donatılan spa merkezimiz termal su cenneti Güre beldesinde artık Avrupa’da sağlık turizminin göz bebeği olacak. Hattuşa Astrya Termal Resort – Spa bünyesindeki spa merkezi artık hizmete açılıyor.

 

Hattuşa Termal tesislerinde 145 uzman personel görev yaparken, termal spa merkezimizde ise 15 uzman personelimiz hizmet verecektir. Spa merkezimizin tamamı 4 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilmiş olup, teknolojinin son imkanları kullanılmıştır. 02 Aralık Cuma günü gerçekleştireceğimiz açılış törenimize tüm halkımız davetlidir” dedi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —