Tarih: 29.08.2018 12:08

Avlu'da yer yerinden oynayacak!

Facebook Twitter Linked-in

Avlu dizisi yeni sezon fragmanı rakiplerini ezdi geçti! Star TV'nin en iddialı yapımlarından biri olan Avlu'da işler karışıyor, yer yerinden oynuyor. Eylül ortasında yeni bölümleri ile ekrana gelmeye hazırlanan dizinin yeni sezon fragmanı ise şimdiden olay oldu.

Geçtiğimiz sezon çok konuşulan ve oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken Avlu’nun, Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşmasına kısa bir süre kaldı.

Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece’nin başrollerinde oynadığı Avlu’nun yeni sezon tanıtımı, adeta tüyleri diken diken etti.

Yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun yaptığı, Limon Film imzalı dizide, cezaevinde yaşanan dehşet gününden sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak!

Kızının ölümüyle çıldıran Deniz, Kudret’i defalarca kez bıçaklamıştı. Cezaevinde çıkan isyanda, Azra ve arkadaşları da yaralanmıştı.

Yeni sezonda Deniz’in bambaşka birine dönüştüğünü göreceğiz. Bildiğiniz her şeyi unutun! Avlu artık bambaşka bir yer olacak!

Suçsuz olduğu halde cezaevine düşen, isyan sırasında öldürülen cezaevi müdürünün katili olarak yargılanan, azılı katil Kudret’in kızını öldürtmesiyle çıldıran Deniz, yeni sezonda herkesi şaşırtan bir dönüşümle bambaşka biri olacak!

Tanıtımı izleyenleri çok şaşırtan gelişmelerden sonra yeni sezonun çok daha etkileyici olacağının da sinyalini verdiği görüşünde.

“Avlu’da artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak” sözleriyle de bambaşka bir sezon izleyeceğimiz anlaşılıyor.

Sosyal medyada konuyla ilgili yorum yapan izleyiciler, nefes kesici bir tanıtım olduğunu ifade ediyorlar. “Efsane geri dönüyor, yeni sezon bomba gibi olacak, çok etkileyici, fragman resmen efsane, tüylerimiz ürperdi” şeklinde yorumlar yapıyorlar.

Avlu, adaleti kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini ve oradaki durumunu konu ediyor. Dizide, benzer nedenlerle özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan kadınların 3. sayfa haberlerine yansımayan yaşamları ve hayat mücadeleleri işleniyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —