Tarih: 30.01.2012 09:44

“Atatürk’ün devrimlerine sarılın”

Facebook Twitter Linked-in

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Gebze Şube Başkanı Ülker Taylan, dernek tarafından burs verdikleri öğrencilere Atatürk’ün ilke ve devrimlerine dört elle sarılmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.ÇYDD Gebze Şubesi tarafından burs verilen öğrencilerle bir araya gelen Taylan ve şube yöneticileri, hem öğrencilerle tanıştılar hem de onlara tavsiyelerde bulundular.

 

 

"BU ÜLKE GENÇLERİN OLACAK"

 

 

Başkan Taylan öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Geleceğimizin teminatı olan siz gençlere elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gelecekte ülke sizlerin elinizde olacak ve sizler ne kadar çağdaş, bilimsel ve vatan sevgisini her türlü çıkarların üstünde tutan bireyler olarak kendinizi yetiştirirseniz, bizler gelecekten o kadar emin oluruz. Ulu önder Atatürk’ün gösterdiği yönde aklın ve mantığın öngördüğü şekilde kendinizi geliştirin, çok okuyun. Kurtuluş savaşımızı mutlaka okuyun ve o zaman Atatürk devrim ve ilkelerine dört elle sarılırsınız” diye konuştu.

 

 

"BURS SAYIMIZI ARTTIRACAĞIZ"

 

 

Taylan, 1 yıl önce kurulan ÇYDD Gebze şubesinin yoğun bir çalışma dönemi geçirdiğini belirterek, şu anda 30’a yakın öğrenciye burs sağladıklarını, bu sayıyı artırmak için çalışmalarını devam ettirdiklerini söyledi. Toplantıya ÇYDD Gebze şubesi yöneticileri Telat Osmanoğulları, Fazilet Erdem, İlkay Kınacı, Ümmühan Sevimbike, Şengül Albayrak, Zeynep Karataş, Yahya Atalay, Fatma Coşkun, İsmail Kadı, Şehnaz Doğan, Fatmagül Şentürk ve Mehtap Okatar da katıldılar.Toplantıya katılan üniversite öğrencileri de kendilerini tanıttılar ve burs sağladıkları için dernek yöneticilerine teşekkür ettiler.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —