Tarih: 09.11.2013 11:26

Atatürk’ü Saygıyla Anıyoruz

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Karaosmanoğlu mesajında, “Bugün milletimizin hüzünlü günlerinden birini yaşıyoruz. Devletimizin kurucusu ve büyük komutan Mustafa Kemâl Atatürk’ün vefatının 75’inci yılında onu ve yaptığı hizmetleri bir kez daha saygıyla anıyoruz. Yaptıklarını anlıyor ve aziz milletimize sunduğu cumhuriyet nedeniyle şükranlarımızı sunuyoruz.

 

Devletimizin temelleri sağlam

 

Çevremizdeki ülkelerde ortaya çıkan isyanlar ve işgallere rağmen ülkemizin ve milletimizin bir istikrar adası gibi durması dikkat çekicidir. Bu da milletimizin binlerce yıllık devlet tecrübesinin yanı sıra devletimizin kuruluşundaki sağlam temellerin de etkisiyle gerçekleşmektedir.  Onun aramızdan ayrılması milletimizi derinden sarsmıştır. Eşsiz dehası sayesinde işgal altından kurtularak bugün hür ve bağımsız yaşadığımız cumhuriyetimize kavuştuk” dedi.

 

Canla başla çalışıyoruz

 

Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemizin, kentimizin gelişmesi ve kalkınması için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Bu cennet vatanı, bu güzel kenti daha ileri ve daha gelişmiş, mamur bir hale getirmek için canla başla çalışıyoruz” diyerek sözlerine devam etti. Başkan Karaosmanoğlu sözlerini, “Atatürk’ü, vefatının 75’inci yıldönümünde, rahmet ve minnetle anıyoruz” diyerek tamamladı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —