Tarih: 27.02.2015 13:21

Atatürk mahallesi semt konağı temeli atılıyor

Facebook Twitter Linked-in

İlkini İnönü Mahallesine inşa eden ve çalışmalarını tamamlayan Çayırova Belediyesi, her mahalleye kazandırmayı planladığı Semt Konağı’nın ikincisini Atatürk Mahallesi’ne inşa edecek. İçerisinde çocuk kulübü, sağlık ocağı, muhtarlık, ödeme noktaları ve bilgi evinin yer alacağı semt konağı 837 metrekarelik bir alana inşa edilecek. 618 metrekarelik inşaat alanına sahip olacak olan konağın temel atma töreni 26 Şubat Perşembe günü saat 15:00’da gerçekleştirilecek. Semt Konağı, Atatürk Mahallesi Rahmi Dibek Caddesi üzerinde inşa edilecek.

Projeler Hayat Buluyor

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin en çok önem verdiği projeler arasında yer alan Semt Konağının ikincisi inşa ediliyor. Gerçekleştirilecek temel atma töreni ile Çayırova’ya ikinci Semt Konağını kazandıracaklarını belirten Belediye Başkanı Şevki Demirci, “İlçemizin gelişmesi ve kültürel yapısını güçlendirmesi adına bir etken olan Semt Konaklarımızı ilçemize kazandırmaya devam ediyoruz.

İnönü Mahallesi’nde yapımını tamamladığımız Semt Konağımızın bir yenisini de Atatürk Mahallemize inşa edeceğiz. Projelerimizin birer birer hayat bulacağı sürece girdik. Artık belediyecilik hizmetlerimizin yanında yenilikleri, projeleri de ilçemize kazandıracağız. Atatürk Mahallesi’nde gerçekleştireceğimiz temel atma törenimize tüm halkımızı bekliyorum” dedi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —