Tarih: 28.10.2017 13:43

Assistt, ’Dünyanın En İyi Çağrı Merkezi’ Seçildi

Facebook Twitter Linked-in

AssisTT, çağrı merkezi sektörünün dünya çapındaki en prestijli ödül organizasyonlarından Contact Center World Awards'ın (Çağrı Merkezi Dünyası Ödülleri) küresel finallerinde 3 altın ödül aldı.

Türk Telekom iştiraki AssisTT, hizmet kalitesi ve üstün teknolojisiyle uluslararası alandaki başarılarını artırarak sürdürüyor. Şirket açıklamasına göre çağrı merkezi sektörünün küresel çapta en prestijli ödül organizasyonlarından olan Contact Center World Awards'un Londra'da gerçekleştirilen dünya finallerinde yarışan AssisTT rakiplerini geride bırakarak "Büyük Ölçekli En İyi Çağrı Merkezi", "En İyi Dış Kaynak İş Ortaklığı" ve "En İyi Teknoloji İnovasyonu" dallarında 3 altın ödül ile döndü.

Ödüllerle ilgili bir açıklama yapan AssisTT Genel Müdürü Cemil Yıldırım, "En kaliteli çağrı merkezi hizmetini, 365 gün 24 saat kesintisiz bir şekilde sağlıyoruz. Güçlü teknolojik altyapımız ve etkin insan kaynağı yönetimimizle, hizmet anlayışımızı geleneksel çağrı merkezi işlevlerinin ötesine taşıdık. AssisTT'in artık küresel bir oyuncu olduğunu gösteren bu ödülleri, müşteri hizmetlerinin önemini kavramış, müşterilerimizle empati yapabilen çalışanlarımız sayesinde kazandık. Ödüllerimiz aynı zamanda Türkiye'nin gelişen ve lider rolünü küresel düzeye taşıması nedeniyle de bizde büyük gurur yarattı. Gösterdiğimiz bu başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum." dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —