Tarih: 18.02.2013 10:45

Asırlık Köse ninenin hayır duasını aldı

Facebook Twitter Linked-in

YENİDOĞAN’DA ESNAF ZİYARETİ

Başkan Karaosmanoğlu, İzmit Yenidoğan’da esnafa konuk oldu, alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Karaosmanoğlu’na ziyaretleri sırasında AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ile AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu, Yenidoğan Mahallesi’ndeki yaşlı ve hastaları da ziyaret etti.

 

KENTİN HER KÖŞESİNE HİZMET

Yenidoğan Mahallesi’nde yer alan esnafa konuk olan Başkan Karaosmanoğlu, hayırlı işler diledi. Alışverişe gelen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir’in hizmetleriyle ilgili görüş ve önerilerini aldı. Başkan Karaosmanoğlu, İzmit’in her köşesine olduğu gibi Yenidoğan Mahallesi’ne de önemli hizmetler yaptıklarını hatırlattı.

 

KÖSE NİNENİN ELİNİ ÖPTÜ

Başkan Karaosmanoğlu, Yenidoğan Mahallesi’ndeki ziyaretleri kapsamında, 103 yaşındaki Köse Duru’ya da konuk oldu. Asırlık yaşına rağmen oldukça dinç görünen Köse ninenin elini öpen ve sağlıklı ömürler dileyen Başkan Karaosmanoğlu, hayır duasını aldı. Başkan Karaosmanoğlu’nu karşısında görünce çok mutlu olan Köse nine, boynuna sarılarak öptü ve dualarını eksik etmedi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —