Tarih: 27.02.2012 11:51

Artık yaz kış spor yapabilecekler!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, tamamlanan Dilovası Solventaş İlköğretim Okulu’nun spor salonunda incelemelerde bulundu. Salonla ilgili yetkililerden bilgi alan Genel Sekreter Ersin Yazıcı, öğrencilerin sevincini paylaştı. Okul Müdürü Salih Özcan ise Genel Sekreter Yazıcı’ya Büyükşehir’in yaptırdığı spor salonu için teşekkür etti.

 

 

SPOR SALONU BİTTİ

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bahçesi müsait olan okullara spor salonu kazandırmaya devam ediyor. Bu salonlardan birisi de Dilovası Solventaş İlköğretim Okulu’nda tamamlandı. Spor salonunda incelemelerde bulunan Genel Sekreter Ersin Yazıcı’ya Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman da eşlik etti. İnceleme sırasında öğrenciler Genel Sekreter Yazıcı ile birlikte spor salonunu dolaşan öğrenciler daha sonra fotoğraf çekildiler.

 

 

KARAOSMANOĞLU’NDAN HEDİYE

 

 

Kapalı spor salonuna kavuşmanın sevincini yaşayan Dilovası Solventaş İlköğretim Okulu 4-B sınıfı öğrencileri spor salonunda ilk oyunlarını oynadı. Kapalı spor salonunu Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’ndan istediklerini ifade eden öğrenciler Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür ettiler.

 

 

YAZ-KIŞ SPOR YAPABİLECEKLER

 

Kış aylarında ve yağışlı günlerde bahçede spor yapma imkânı bulamayan öğrenciler, bu spor salonuyla kışın bile spor yapmaya devam edebilecek. Modern ısıtma ve havalandırma sistemi ve dijital skor tabelası ile spor salonu her türlü imkânıyla öğrencilerin hizmetinde olacak. Salonda basketbol ve voleybol karşılaşmaları yapılabilecek.

 

 

 

BASKETBOL VE VOLEYBOL

 

 

Spor salonu toplam 586 metrekare alana sahip. Zemin katta 381 metrekare basketbol ve voleybol oynanabilen salonu yer alıyor. Bay ve bayan soyunma odaları ve duş imkânının da bulunduğu spor salonunun birinci katında 66 metrekare ebadında fitness odası bulunuyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —