Tarih: 10.04.2015 16:59

ARTIK SÖZ SENDE KÖŞKER!

Facebook Twitter Linked-in

Sezon başı Gebzespor’u hasta yatağından kurtararak yeniden hayata döndüren Gebze’nin vefakâr başkanı İlker Çakır yeni sezon öncesi kent idarecilerine çağrısı var. Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, “Kimsenin gücü Gebzespor’un tedavi masraflarına tek başına karşılamaya yetmez. Ben vatandaşlık görevimi yapıyorum ve Gebze’nin kanayan yarası olan Gebzespor’u hayatta tutmak için mücadelemi sürdürüyorum. Bu konuda kamuoyunun ve vatandaşların takdirini kazanabildiysek ne mutlu bize. Ancak bu saatten sonra Belediye Başkanımızın da en az bizim kadar kanayan bu yaraya merhem olması gerekiyor. Tek başımıza çare olamıyoruz.”
 
GEBZE’YE HİZMET ETMEK GEBZESPOR’DAN GEÇER
 
Başkan Çakır açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Bizde Gebze’de yaşayan vatandaşlarız. Biz Gebze’nin sembolü olan ve Gebzelilerin kanayan yarası olan Gebzespor’u kurtarmak için maddi ve manevi tüm emeklerimizi yoğun bir şekilde ortaya koyuyoruz. Bizimde gücümüz bir yere kadar. Eğer ki mesele Gebze’ye hizmet etmekse bunun yolu Gebzespor’a hizmet etmekten geçer. Gebzespor’u bu kentte yok saymak Gebzelilere ihanet etmektir.” 
 
GEBZESPOR HALKIN TAKIMIDIR 
Gebzespor’un sadece 3-5 taraftardan ibaret olmadığını bu sene kanıtlamış olduklarını ifade eden Başkan Çakır şöyle konuştu: “Gebzespor bu bölgenin markasıdır. Vatandaşların gönlünün parçasıdır. Bu takım 3-5 kişiye değil bütün Gebze’ye hitap eden bir camiadır. Bu sezon oynadığımız maçlarda 10 binlerce kişinin bu kulübü sahiplendiğini gördük. Artık büyüklerimizin de yanımızda olduğunu görerek Gebzelilerin Gebzespor’a duyarlılığını kanıtlayarak tüm kentte ses getireceğiz.”   
 
ÇAKIR VE KÖŞKER PAZARTESİ GÖRÜŞECEK
Gebzespor’a artık kalıcı maddi destek gerektiğini hatırlatan Başkan İlker Çakır Pazartesi günü Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile makamında görüşecek. Gebzespor’un gelecek sezonda kurtuluşa geçmesi için ne yapılabilmesi konusunda istişarede bulunacak olan Köşker ile Çakır, sorunları masaya yatıracak. Kocaeli’ndeki spora yatırım yapan belediyelerin örneklerini sunacak olan Başkan Çakır, Köşker’den maddi ve manevi destek konusunda yardımcı olmasını isteyecek.  
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —