Tarih: 12.10.2016 11:54

Arkom Kombi’den avantajlı bakım günleri

Facebook Twitter Linked-in

Arkom kombi kullanıcılarına kampanya süresince indirimli fiyatlarla yaptıracakları bakımlarda ayrıca indirimli yedek parça avantajından da yararlanabilecekler. Düzenli bakım, ısıtma sistemlerinin ömrünü uzattığı gibi verimliliğini artırıyor, yakıt tüketimini de azaltıyor.

Arkom Kombi Servisi, düzenlediği avantajlı bakım günleri kampanyasıyla yüksek müşteri memnuniyeti hedefliyor. Arkom 15 Ağustos – 30 Aralık 2016 tarihleri arasında devam edecek “İndirimli Isıtma Sistemleri Bakım Günleri” kampanyasıyla herkesi bakıma çağırıyor. Isıtma Sistemi kampanyası içerisinde kombi bakımı, petek temizliği, koruma sıvısı, reglaj ayarı ve peteklerin havalarının alınması hizmetlerini komple tek bir programda uygulanmaktadır. Böylece bakım kampanyasından faydalanan kombi kullanıcıları ısıtma sisteminin tamamını güvence altına almış oluyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen doğalgaz tüketicileri, 0 262 331 15 69 Arkom servis destek merkezini arayarak, yüksek kalitede hizmet sunmayı hedefleyen müşteri temsilcilerinden her türlü soru ve sorunlarına yanıt bulabilir, aynı zamanda www.arkomkombi.com web sitesinden detaylı bilgi alabilirler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —